Din oras

Municipalitatea muncește. Cu încetinitorul. Craterele de pe strada Remetea sunt sesizate și “în atenția Direcței Tehnice” încă din 2014

În 22 aprilie 2014, Municiplitatea clujeană era sesizată pe pagina domnuleprimar.ro cu privire la problemele de pe strada Remetea:

“1. semnalam gropile transformate in cratere in partea de jos a strazii, 2. lipsa marcajelor (de peste 3 ani nu s-au mai facut), 3. iluminatul (din cele 10 neoane prezente pe strada, 3 nu functioneaza).

Asteptam remedierea situatiei, multumiri.”

O lună mai târziu, Municipalitatea clujeană binevoia să răspundă:

“Stimate domnule Lemnaru,

Tinand cont de faptul ca str. Remetea este o strada ingusta, cu sens unic si pe care nu se pot delimita doua benzi distincte prin marcaj longitudinal si ca nu exista treceri de pietoni pe strada, va rugam sa ne comunicati ce marcaje rutiere considerati ca nu sunt aplicate.

Celelalte probleme semnalate de dvs. sunt in atentia Directie Tehnice.

Va multumim pentru intelegere.”

Iar noi multumim pentru rezolvarea situatiei… Căci, azi, pe Facebook lumea se distrează (că altceva ce să facă?) de craterul format pe strada Remetea. Poate e dintre cele semnalate acum 4 ani, habar nu avem, cert este că întreaga stradă pare că se va surpa în curând.

Imaginea de care se face haz de necaz a fost postată pe un grup de Facebook pentru șoferi. Autorul îi sfătuiește pe utilizator să ocolească „străduța Remetea ce ajunge pe Piezișă” (strada leagă zona Piezișei cu strada Hașdeu din campusul cu același nume de cartierul Zorilor).

„Sunt ceva săpături acolo, pe dreapta… Probabil se va surpa toată strada”, a scris clujeanul.

„E goală toata strada pe sub asfalt. De la atâtea ploi “s-a spălat pământul”, i s-a răspuns.

În sfârșit există o entitate în România care studiază mai cu îngrijorare și atenție o problemă decât președintele Klaus Iohannis: Direcția Tehnică din Primăria Cluj-Napoca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *