Sanatate

MULȚUMIM, ÎN CONTINUARE, EMIL BOC: Incidența cazurilor COVID-19 din Cluj-Napoca a ajuns la 4,87 la mie

În prezent, incidența cazurilor COVID-19 din Cluj-Napoca a ajuns la 4,87 la mie, fiind înregistrate 1.641 cazuri, potrivit DSP Cluj. În continuare, cea mai mare incidență se înregistrează în localitatea Cătina, 12,08 la mie, în scădere față de ziua de ieri.

În ceea ce privește județul Cluj, incindența cazurilor COVID-19 a ajuns la 3,74 la mie.

Emil Boc susţinea înainte de începerea festivalului că „Untold nu va fi în pericol, cel puțin pe baza datelor și a prognozelor pe care le avem în acest moment. Fac următoarele precizări: nu luați piciorul de pe pedala vaccinării. Vaccinarea de departe reprezintă soluția la problemele cauzate de COVID-19″.

Aproximativ 30.000 oameni au fost prezenți în prima seară la UNTOLD, după estimările lui Emil Boc. Primarul a fost prezent în prima seară și s-a arătat impresionat de rigurozitatea verificărilor făcute la intrarea în festival. Nu a precizat însă cât de impresionat a fost de lipsa măștilor festivalierilor, mai ales că și el a fost surprins de către ziariști că nu o purta, conform regulilor mult trâmbițate. Normal că nu a precizat nici cât de impresionat va fi de creșterea cazurilor de COVID după festival.

Poate ne va spune acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *