Afacerea zilei

Mountain biking, pescuit la trena sau windsurfing sunt cateva dintre atractiile estivale ale Pensiunii Alpin Belis, destinatia ideala pentru excursiile in grup sau teambuilding-uri

Pensiunea Alpin Belis, pe care v-am prezentat-o acum câteva luni (vezi aici), va asteapta cu noi distractii si posibilitati de agrement in sezonul estival: pescuit sportiv, excursii cu bicicletele, mountain biking, plimbare pe lac cu barca cu vasle, windsurfing si schi nautic pentru practicanți, barca cu motor pentru pescuitul la trena si alte modalitati inedite de petrecere a timpului liber.

Lasati-va rasfatati de gazdele primitoare, bucurati-va de aerul tare de munte si desfatati-va privirea cu peisajele magnifice! E cea mai eficienta metoda de destresare si de „incarcare a bateriilor” pentru o noua saptamana de lucru.

Pe gazonul pensiunii puteti juca fotbal, badminton sau puteti descoperi placerea plimbatului cu picioarele goale prin iarba bine intretinuta. Puteti sta la plaja pe sezlong, sa va balaciti in jacuzzi sau sa va rasfatati in spa, la sauna.

Veti servi masa pe terasa generoasa a pensiunii sau in livingul spatios si decorat cu eleganta. Meniul este foarte diversificat, cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Toate mancarurile servite sunt proaspete si apetisante, facute pe loc de bucatarese pricepute.

Un desert foarte apreciat de oaspeti este strudelul Alpin, pe care doamna Maria il serveste complimentat cu o excelenta crema de vanilie.

Amatorilor de drumetii li se recomanda diferite trasee montane. Celor care nu au biciclete, gazdele de la Alpin le pot pune la dispozitie.

O excursie cu bicicleta pe traseele montane din imprejurimi, pe drumuri forestiere, spre Dealu Boti, e o adevarata incantare. Cei experimentati pot parcurge traseul pana la Rachitele, pe un drum proaspat asfaltat, unde se antreneaza biciclistii profesionisti.

Pe lac, se poate practica pescuitul sportiv, se poate merge cu barca cu vasle sau cea cu motor, se face windsurfing sau schi nautic.

Lacul Fantanele-Belis a fost amenajat prin anii 70, cu scop hidroenergetic, pe cursul Somesului Cald. Se afla la o altitudine de 990 m si acopera o suprafata de 9,8 kmp (sursa: Wikipedia). Povestea formarii lacului si a bisericii de sub ape o puteti citi pe site-ul pensiunii Alpin sau le puteti provoca pe gazde sa o spuna, seara, in jurul focului.

Capacitatea maxima a pensiunii este de 20 de persoane, ideala pentru grupuri care vor sa se simta rasfatate si sa ramana cu amintiri de neuitat. De asemenea, la Pensiunea Alpin Belis se organizeaza si teambuilding-uri. Indiferent de vreme, se gasesc destule distractii si provocari sau, dimpotriva, rasfat si relaxare.

Experimentati placerile simple, ca plimbatul descult prin iarba, o balaceala in jacuzzi, reconectarea la natura si linistea sufleteasca pe care aceasta ne-o confera. Sau, daca preferati, adrenalina pescuitului sportiv, a intrecerilor cu bicicletele, iesirea cu barca pe lac, schiul nautic.

Orice ati alege, la Pensiunea Alpin Belis, voia buna va va insoti pe toata durata sederii. Marturie stau opiniile exprimate pe facebook de catre oaspetii pensiunii, despre felul in care sunt intampinati, conditiile oferite, meniul servit si posibilitatile de agrement.

Sursa foto: Pensiunea Alpin Belis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *