In vizor

Motocicliștii clujeni vor defila prin oraș pentru a promova campania „Atenție la Motocicliști. Și noi existăm în trafic”

Motocicliștii clujeni vor organiza sâmbătă, 3 aprilie 2021, în intervalul orar 14:30-15:30. Defilarea motocicliștilor ca parte componentă a evenimentului intitulat Campania Start-Sezon Atenție la Motocicliști.
.
Defilarea va avea loc pe următoarele artere de circulație ale municipiului: (plecare) Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Strada Piața Gării – Strada Horea – Piața Mihai Viteazu – Strada Cuza Vodă – Piața Avram Iancu – Calea Dorobanților – Strada Fabricii – Bulevardul Muncii – Strada Oașului – Strada Maramureșului – Str. Corneliu Coposu – (sosire) Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

„În măsura în care doriți să asistați la paradă, vă invităm să vă poziționați pe una din principalele străzi menționate mai sus, pe trotuar, în intervalul orar 14:30-15:30, cu respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 și fără a perturba coloana de motocicliști. În situația în care timpul nu vă permite să așteptați 3-5 minute trecerea coloanei, vă recomandăm să alegeți rute alternative, pentru a nu crea situații tensionate”, au transmis organizatorii.

Prin acest eveniment motocicliștii vor să transmită un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic, având scopul reducerii incidentelor rutiere și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – conducători de autovehicule, motociclete, trotinete, pietoni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *