In vizor

Motocicliștii clujeni vor defila prin oraș pentru a promova campania „Atenție la Motocicliști. Și noi existăm în trafic”

Scris de 74

Motocicliștii clujeni vor organiza sâmbătă, 3 aprilie 2021, în intervalul orar 14:30-15:30. Defilarea motocicliștilor ca parte componentă a evenimentului intitulat Campania Start-Sezon Atenție la Motocicliști.
.
Defilarea va avea loc pe următoarele artere de circulație ale municipiului: (plecare) Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Strada Piața Gării – Strada Horea – Piața Mihai Viteazu – Strada Cuza Vodă – Piața Avram Iancu – Calea Dorobanților – Strada Fabricii – Bulevardul Muncii – Strada Oașului – Strada Maramureșului – Str. Corneliu Coposu – (sosire) Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

„În măsura în care doriți să asistați la paradă, vă invităm să vă poziționați pe una din principalele străzi menționate mai sus, pe trotuar, în intervalul orar 14:30-15:30, cu respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 și fără a perturba coloana de motocicliști. În situația în care timpul nu vă permite să așteptați 3-5 minute trecerea coloanei, vă recomandăm să alegeți rute alternative, pentru a nu crea situații tensionate”, au transmis organizatorii.

Prin acest eveniment motocicliștii vor să transmită un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic, având scopul reducerii incidentelor rutiere și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – conducători de autovehicule, motociclete, trotinete, pietoni.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 2 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 3 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 3 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 3 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 3 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 3 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 4 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 5 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 5 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
 • Acum 5 hours Straineze
  CU BĂŢUL PRIN GARDUL NAŢIONALISMULUI DE JOASĂ SPEŢĂ: Federația de Fotbal de la Budapesta susține că a primit permisiune de la UEFA de a folosi pe drapeluri simbolul Ungariei Mari la partidele naționalei maghiare
 • Acum 5 hours In vizor
  Federația națională a părinților cere măsuri urgente pentru combaterea consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor: Ministerul de Interne și Agenția Antidrog să își regândească sistemul de combatere, prevenție, intervenție și consiliere
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE