In vizor

Moș Crăciun, amendat cu 5000 de lei de primarul Floreștiului, cea mai mare comună din România

Scris de 596

Procesul-verbal întocmit de poliția locală subordonată lui Bogdan Pivariu e de “noaptea minții”

Un locuitor al localității Florești, cea mai mare comună din România, aflată în județul Cluj, s-a gândit să facă de sărbători o surpriză copiilor din comună, să se îmbrace în Moș Crăciun și, din propriii lui bani, să cumpere mici cadouri pe care să le împartă la Târgul de Iarnă organizat de Bogdan Pivariu, primarul comunei, și de Consiliul local Florești.

Socoteala de-acasă a lui Ciprian Dascăl, generosul floreștean, nu s-a potrivit cu cea din Târgul de Crăciun. Odată ajuns cu pachețelele de dulciuri, Ciprian Dascăl, îmbrăcat ca un Moș Crăciun profi, a fost repede înconjurat de copiii bucuroși, care l-au îmbrățișat și căruia i-au mulțumit pentru darurile primite.

Exuberanța copiilor și „nebunia” creată în jurul acestui Moș Crăciun surpriză i-a enervat la culme pe polițiștii locali, aflați în slujba lui Pivariu.

Ciprian Dascăl este considerat un „dușman” politic al actualului primar PNL, Bogdan Pivariu, pentru că Dascăl a făcut campanie furibundă împotriva lui Pivariu la alegerile locale și este văzut ca un susținător de tip ultras al fostul primar Horia Șulea.

Cu toată forța pe care o are instituția Poliției locale la Florești, „gardienii publici” ai lui Pivariu s-au năpustit asupra lui Moș Crăciun ca și cum acesta ar fi făcut vreo infracțiune. Mai mult, tolomacii de la Poliția locală, anunțându-l pe Pivariu despre „eveniment”, au primit ordin să ceară „sprijin” și de la Poliția națională, de parcă Moș Crăciun ar fi vândut droguri în zonă, deși Ciprian Dascăl nu făcea altceva decât să împartă dulciuri copiilor.

DACĂ VREȚI SĂ VEDEȚI PÂNĂ UNDE MERGE ANALFABETISMUL POLITIC ȘI CUM SE FOLOSESC PRIMARII DE ARMATA LOR PERSONALĂ, PLĂTITĂ DIN BANI PUBLICI, SĂ LE FACĂ LOR MENDRELE, citiți mai departe pe strictsectet.ro.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 4 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 4 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 8 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 8 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 9 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE