In vizor

Moș Crăciun, amendat cu 5000 de lei de primarul Floreștiului, cea mai mare comună din România

Scris de 596

Procesul-verbal întocmit de poliția locală subordonată lui Bogdan Pivariu e de “noaptea minții”

Un locuitor al localității Florești, cea mai mare comună din România, aflată în județul Cluj, s-a gândit să facă de sărbători o surpriză copiilor din comună, să se îmbrace în Moș Crăciun și, din propriii lui bani, să cumpere mici cadouri pe care să le împartă la Târgul de Iarnă organizat de Bogdan Pivariu, primarul comunei, și de Consiliul local Florești.

Socoteala de-acasă a lui Ciprian Dascăl, generosul floreștean, nu s-a potrivit cu cea din Târgul de Crăciun. Odată ajuns cu pachețelele de dulciuri, Ciprian Dascăl, îmbrăcat ca un Moș Crăciun profi, a fost repede înconjurat de copiii bucuroși, care l-au îmbrățișat și căruia i-au mulțumit pentru darurile primite.

Exuberanța copiilor și „nebunia” creată în jurul acestui Moș Crăciun surpriză i-a enervat la culme pe polițiștii locali, aflați în slujba lui Pivariu.

Ciprian Dascăl este considerat un „dușman” politic al actualului primar PNL, Bogdan Pivariu, pentru că Dascăl a făcut campanie furibundă împotriva lui Pivariu la alegerile locale și este văzut ca un susținător de tip ultras al fostul primar Horia Șulea.

Cu toată forța pe care o are instituția Poliției locale la Florești, „gardienii publici” ai lui Pivariu s-au năpustit asupra lui Moș Crăciun ca și cum acesta ar fi făcut vreo infracțiune. Mai mult, tolomacii de la Poliția locală, anunțându-l pe Pivariu despre „eveniment”, au primit ordin să ceară „sprijin” și de la Poliția națională, de parcă Moș Crăciun ar fi vândut droguri în zonă, deși Ciprian Dascăl nu făcea altceva decât să împartă dulciuri copiilor.

DACĂ VREȚI SĂ VEDEȚI PÂNĂ UNDE MERGE ANALFABETISMUL POLITIC ȘI CUM SE FOLOSESC PRIMARII DE ARMATA LOR PERSONALĂ, PLĂTITĂ DIN BANI PUBLICI, SĂ LE FACĂ LOR MENDRELE, citiți mai departe pe strictsectet.ro.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 4 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 4 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 5 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 6 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 7 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 8 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 8 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 8 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 9 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 20 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 22 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE