De cartier

Modernizarea bazei sportive LA TERENURI, pe modelul reabilitării eșuate a Turnului Pompierilor: Am emoții, că nu se încadrează în Decembrie 2021. Este foarte clar că, așa cum arată lucrurile astăzi…

În anul cartierelor, autoritățile riscă să mai dea de gard o investiție, așteptată de clujenii din Mănăștur: așa-numita bază sportivă La Terenuri. Deși era clar că termenul de realizare inițial – septembrie 2021, apoi decembrie 2021 nu pot fi respectate, administrația locală pare să refacă scenariul unui alt obiectiv eșuat, și anume Turnul Pompierilor, unde termenele de finalizare au fost depășite constant, iar în final contractul a fost reziliat, iar procedurile de reabilitare reluate, însă pentru alți bani. 

CITEȘTE ȘI: Peste 4 milioane de lei pentru revitalizarea modernizării pompieristice a Turnului Pompierilor

„Sunt anumite șantiere unde avem întârzieri, cum este de exemplu Turnul Pompierilor unde am reziliat contractul. 

Cum este baza sportivă La Terenuri, în care dacă lucrurile nu merg în direcția bună, nu avem nici un fel de rezervă să reziliem contractul.

în 29 iunie 2020, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, deschidea șantierul din zona La Terenuri, cartierul Mănăștur

Și eu am emoții, să spun așa, că nu se încadrează în luna Decembrie 2021. 

Este foarte clar că, așa cum arată lucrurile astăzi… Dar, sigur, așteptăm să vină luna decembrie să vedem care e stadiul lucrărilor și ce trebuie făcut mai departe. 

Dar sunt și lucrări în care sunt terminate la termen și sunt lucrări care sunt terminate cu puțin avans.

Deci, lucrurile funcționează, lucrurile merg mai departe”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea în cadrul unei intervenții radio.

în iunie 2021, reprezentanții administrației locale efectuau o vizită în teren. Lucrările executate au fost apreciate la un grad de realizare de 30%.

Acum, autoritățile așteaptă luna decembrie – termen limită de finalizare a investiției

Lucrările de la Baza Sportivă La Terenuri sunt executate de asocierea formată din SC RoVerde Landscaping SRL Petrești, jud. Ilfov – SC Open Trans SRL Sfântu Ilie, jud. Suceava – SC Electrogrup SA Cluj-Napoca – SC Cris Garden SRL București – SC Prospect Dream SRL.

Contractul a fost semnat în 2020, la sfârșitul lunii aprilie și are valoarea de 5,5 milioane euro, fără TVA.

 

 

 

sursa foto: captură emilboc/facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *