In vizor

Moarte tragică în comuna Mărgău. K. A. Hodgesoen, o tânără din Anglia, și-a găsit sfârșitul într-un concurs cu ATV-uri…

Sfârșit tragic pentru o tânără venită în România să participe la un concurs de ATV-uri. În timpul competiției tânăra în vârstă de doar 24 de ani a frânat brusc și s-a răsturnat cu ATV-ul. În urma accidentului, K. A Hodgesoen., cetățean britanic, a suferit răni grave în zona toracelui și a fost transportată de urgență la Tîrgu Mureș unde a și decedat. 

„La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 14.40, am fost sesizați că o tânără care participa la un concurs de ATV-uri pe raza comunei Mărgău, s-a accidentat după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Conform primelor verificări, s-a stabilit că tânăra, în vârstă de 24 de ani, cetățean britanic, fiind în timpul unui concurs cu ATV – uri, ar fi frânat brusc pe o pantă și s-a răsturnat, fiindu-i cauzate leziuni la nivelul toracelui.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul la unitatea medicală din Tîrgu Mureș, pentru îngrjiri de specialitate. Ulterior, a fost declarat decesul tinerei.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrjurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale”, au precizat cei de la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *