In vizor

Mitropolitul Clujului dezaprobă atitudinea de insubordonare a preotului Bogdan Marian: ”A incalcat Ordonantele militare”

Dezvaluirea de catre Ziar de Cluj a numelui preotului tembel din Manastur, care a continuat si azi sa cheme credinciosi la slujba, nu a ramas fara efect. Am cerut astazi Miropoliei o pozitie oficiala fata de actul de sfidare al popii Bogdan Marian si, din fericire, atitudinea IPS Andrei Andreicut a fost una ferma, de dezavuare a gestului iresponsabil al preotului. Redam mai jos pozitia Mitropoliei:

”Adevarat a Inviat!

Observam ca Saptamana patimilor se prelungeste si dincolo de aceasta luminata zi a Invierii DOMNULUI.

Mitropolia Clujului dezaproba atitudinea de insubordonare a preotului Bogdan Marian, care a continuat sa faca slujbe cu credinciosi in aceste zile de mari privatiuni si incercari pentru toti, incalcand prevederile ordonantelor militare.

Pentru comportamentul sau a fost mustrat de Inaltpreasfintitul Mitropolit Andrei si sanctionat de autoritati.

In toata aceasta perioada Biserica a dat exemplu de disciplina si si-a organizat intreaga sa activitate misionara si pastorala in scopul de a-si proteja credinciosii si o va face pana la capat. Dumnezeu nu cere de la noi acte de eroism si bravura, ci atitudine inteleapta si smerita, care sa apere viata, darul cel mai de pret pe care ni l-a dat.

Va doresc sa petreceti zile senine si liniste de Sfintele Pasti.

Cu cele mai bune ganduri si urari,

Pr. Bogdan Ivanov, purtator de cuvant al Mitropoliei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *