Sport

Mirel Bolboaşă a fost operat la Bucureşti. “U” Cluj va apela la portarul de la juniori care a apărat două penalty-uri în weekend

Portarul Universităţii Cluj, Mirel Bolboaşă, care a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la meciul cu Şoimii Pâncota, a fost operat în această dimineaţă la Bucureşti.

Goalkeeper-ul în vârstă de 26 de ani, venit în iarnă la “U”, a ajuns în Capitală sâmbătă seara, după meciul de la Pâncota, iar luni a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a decurs cu succes, perioada de recuperare fiind estimată la aproximativ şase luni.

Locul lui Bolboaşă în poarta Universităţii va fi luat de Nicuşor Grecu, însă pentru a nu rămâne doar într-un portar pe acest final de sezon, antrenorii Ovidiu Sărmăşan şi Mihai Nădăban îl vor aduce de la juniorii U19 şi pe Rareş Pop. Tânărul goalkeeper din curtea lui “U” a apărat două penalty-uri în finala mică din Liga Elitelor U19 cu Dinamo Bucureşti, disputată sâmbătă, ultima sa intervenţie aducând şi medaliile de bronz pentru echipa sa.

“Au fost mai mulţi jucători în careu care se băteau pentru minge şi cineva a căzut pe piciorul lui Bolboaşă. În momentul în care portarul era jos, arbitrul trebuia să întrerupă jocul, dar am primit gol şi am pierdut un punct care poate să ne coste, pentru că, altfel, şi dacă jucam până azi nu cred că luam gol. La fel a fost şi cu Ciupe, care scuipa sânge şi arbitrul i-a spus să se ridice pentru că îi dă roşu, ce să facem, suntem ai nimănui. Acum, cu Satu Mare, singura variantă e victoria”, a spus, pentru CJSport.ro, Ovidiu Sărmăşan, cel care aşteaptă în primul rând, la fel ca şi toţi fanii Universităţii, decizia de joi de la Tribunalul Botoşani, acolo unde se judecă falimentul clubului.

“U” Cluj se află acum pe loc retrogradabil, având mare nevoie de victorie în jocul de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, programat pe Cluj Arena.

foto: sportarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *