Rautacisme

Mircea Oltean, patronul firmei de tractoare IRUM din Reghin, cu avere de 40 de milioane de euro, tot mentalitate de tractorist are. Isi face PR cersind ca un descult (ce nu e) stiri moca in presa

Da, ma, Mircea Oltean e un antreprenor roman care a facut minuni in productia de tractoare, revigorand acest sector. Da, a dat si el ceva pitule la U Cluj, lipindu-se de un brand cu imagine in Cluj. Insa tot meltean cu mentalitate de tractorist e. 

Strategia lui Oltean e sa ia o oratanie cu aere de piarizda, pe Ioana Simon, de la I’m Possible, o firma obscura de spam, si sa o puna sa cerseasca publicitate moca prin comunicate si advertoriale. Unii din presa pun botul si ii publica gratuit totul, desi sunt aceiasi care apoi se plang ca de ce sunt saraci si nu fac bani din presa. De aia, ba, ca va vindeti pe aer!

Oltene, zebra aia de Ioana Simon spameaza ca in Filantropica, cersind in numele tau free media, numai pentru ca ar trebui sa ne fie mila de antreprenorii romani, ca vai, ce saraci sunt ei si defavorizati in fata multinationalelor. Insa uiti, Oltene, ca si presa e o afacere, 98 la suta detinuta de romani, si ca e de cacat sa recurgi la spam pentru a ne convinge sa iti dam gratis vizibilitate. La final de luna, tu ii platesti proastei de Simon o factura pentru ca iti aduce rezultatele spamului, noi, daca am publica gratis toate ineptiile cu iz de reclama mascata, ar trebui sa punem aer in plicurile de salariu ale ziaristilor. Sa iti fie rusine!

Ioana Simon, posibil o pseudospecialista in PR. Cu siguranta insa e o taranca spammerita.

 

Nu esti prietena cu noi, fa, esti doar o girafa care ne insulta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *