In vizor

MINTE SAU SPUNE ADEVARUL? Gabriel Sandu sustine ca i-a dat 300.000 euro mita lui Emil Boc

Greii din dosarul Microsoft incep sa se toarne unul pe celalalt. Gabriel Sandu a cerut din arest sa vorbeasca cu procurorii DNA, potrivit Antena 3. Acesta sustine ca a finantat PDL cu 300.000 de euro, bani pe care i-a inmanat lui Emil Boc.

    O parte din spaga din dosarul Microsoft a ajuns in conturile PDL, a dezvaluit Gabriel Sandu in fata procurorilor DNA. Fostul ministru sustine ca Emil Boc stia despre acest lucru.

„Pe intreaga perioada a mandatului meu de ministru, am finantat PDL cu sume lunare insumand circa 300.000 de euro in total. Aceste sume le-am inmanat direct sefului meu, Emil Boc, primul ministru al Romaniei” , ar fi declarat Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, potrivit Antena 3.

In replica la acuzatiile aduse, Emil Boc a mentionat ca el este cel care a propus remanierea lui Sandu si a fost surprins de acuzatiile aduse.

„Fac precizarea ca eu am fost acela care a propus remanierea din functia de ministru a Comunicatiilor a domnului Gabriel Sandu. Cum puteam sa primesc bani si pe urma sa il remaniez? E o contradictie in termeni, daca a fost facuta asemenea afirmatie. Nu stiu daca a fost facuta asemene afirmatie in realitate, ma surprinde total”, a declarat Emil Boc la B1 TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *