In vizor

Minciunile lui Tișe ies la lumină. DGASPC a câștigat lupta cu CJ. Daniel Tămas: „Tișe a început asediul asupra DGASPC”

Inteligentul de Tișe nu ratează nicio ocazie de a se face de rușine public. În anul 2017 Consiliul Județean a înaintat o sesizare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, prin care a reclamat faptul că 15 angajați de la DGASPC Cluj au fost încadrați pe diferite funcții deși aceștia nu au promovat concursul organizat de DGASPC.

Astăzi, 28.02.2019, prin Ordonanța de Clasare s-a dovedit faptul că directorul DGASPC, Daniel Tămaș nu a angajat ilegal persoane în cadrul DGASPC. Ba mai mult, banii pe care i-au încasat ”persoanele angajate pe pile” nu reprezintă un prejudiciu la bugetul de stat.

Toate lucrările făcute în ansamblu rezidențial Eremia Grigorescu nr. 37-39 au fost făcute conform legii, cu respectarea sumelor, a caietului de sarcini. Așadar, conform legii nu există nicio infracțiune, deși Tișe se bătea cu pumnul în piept și susținea faptul că la DGASPC s-au făcut angajări pe pile.

„Lucru care ne doare cel mai tare este faptul că această instituție este asaltată de foarte mult timp de cei de la CJ, prin domnul Cotârlă, care este șeful corpului de control. Acest individ, prin Alin Tișe are prerogativele de a întocmi o organigramă la o asistență socială. Acest individ își permite să controleze oamenii prin instituțiile de protecție socială, exact ca pe vremuri, cum făceau milițienii. Călin Cotârlă nu respectă legea, iar noi, acum, ca instituție, ne-am trezit într-o situație ingrată, respectiv să facem o modificare de salarii pentru aproape 100 de angajați, abuziv, începând cu 1 martie, fără să fie respectată legea 153.Tișe a început asediul asupra DGASPC”, declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Tămaș.

Conform directorului DGASPC, a început o prigoană din partea celor de la Consiliul Județean, în care, 3 funcționari ai DGASPC sunt băgați în comisii de disciplină pentru fapte inventate.

„Ce este dureros? Un funcționar public, pentru care Consiliul Județean dă 2 miliarde pe an, iar Statul Român mai plătește încă 150 mii/pensie, deoarece Cotârlă cumulează pensia cu salariu, așadar, Statul cheltuie o grămadă de bani pe un pensionar funcționar de lux pentru a distruge o instituție. Public, solicităm noi, ca instituție, un raport de activitate al corpului de control al președintelui, corp înființat în 2018, cu privire la activitatea lui”, mai declară directorul DGASPC.

Asistăm cumva la inventarea genului de poliție politică cu scopul de a spiona anumiți funcționari publici într-un mod agresiv?

Tișe, din 2016 aduce grave prejudicii de imagine DGASPC-ului. Falsele acuze ale lui Tișe s-au adeverit a fi doar o luptă pe care vrea să o câștige împotriva directorului DGASPC, Daniel Tămaș, cât se poate de abuziv. Din cele mai sus prezentate rezultă că lupta pe care Alin Păunel Tișe încearcă să o ducă cu Daniel Tămaș este mai presus de lege și de principii morale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version