Politica

Mihai Seplecan a fost uns presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Vezi primele masuri pe care le-a luat

Consilierul PNL Mihai Seplecan a fost numit sef  al Consiliului Judetean Cluj in urma cu cateva momente. In aceasta dimineata, junele liberal a primit cheile de la biroul pe care l-a ocupat Horea Uioreanu pana sa fie arestat.

Fire activa, Seplecan nu a intarziat sa aplice primele masuri ale regimului sau. Printre acestea s-au numarat deparazitarea de microfoanele DNA a noului sau loc de munca si achizitionarea pentru intreaga cladire a unui sistem de  becuri ecologice cu ultraviolete pentru prevenirea unor alte descinderi ale organelor de ancheta.

Angajatii institutiei judetene au fost incantati de numirea tanarului Mihai Seplecan in functia de presedinte a Consiliului Judetean si i-au pregatit acestuia o mica surpriza. In momentul in care Seplecan a pasit in noul sau birou de la etajul intai al institutiei judetene, acesta a gasit pe masa de lucru o hartiuta decupata in forma de inimioara pe care era scris “Succes, mister president. Mariana R.”.

Mihai Seplecan si-a luat in serios noua functie si a dispus ca institutia pe care o va pastori de azi inainte, pana la noi decizii ale instantelor de judecata, sa trimita nu unul, ci doua comunicate de presa pe zi care sa fie semnate cu “ Mihai Seplecan, in sfarsit presedinte”. 

PS: Nu puneti botul. Mai glumim si noi de 1 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *