PubliNews

Mesteshukar ButiQ si Targul Maini Dibace, in week-end, la Iulius Mall

In urmatoarele zile, Iulius Mall Cluj le propune clientilor sai sa imbine sesiunile de cumparaturi din magazinele lor preferate cu doua targuri tematice: cel al mestesugarilor romi si cel al obiectelor handmade.

In perioada 10 – 16 septembrie 2015, Iulius Parc va gazdui Mesteshukar ButiQ, un concept in premiera pentru Romania. Cei care vor sa descopere lucrari realizate cu maiestrie de mestesugari romi, in colaborare cu designeri de talie internationala, sunt asteptati sa viziteze magazinul mobil din zona pontonului. Vor putea admira si cumpara o varietate de articole, de la piese vestimentare, bijuterii si accesorii, pana la decoratiuni care imbina tehnicile traditionale cu cele mai inedite lucrari ale creatorilor de top din Romania, Austria si Suedia. Sambata, in intervalul orar 13.00 – 22.00, va avea loc lansarea oficiala a magazinului mobil, atunci cand clujenii si nu numai vor avea posibilitatea sa participe la demonstratii si ateliere mestesugaresti.

 De vineri pana duminica, la Iulius Mall se va desfasura Targul „Maini Dibace”. Numerosi artizani isi vor prezenta lucrarile realizate cu migala, in Curtea de Onoare si in Iulius Parc. Toti cei pasionati de obiectele handmade, care vor sa isi achizitioneze noi piese sau vor sa daruiasca celor dragi un cadou unic, sunt asteptati sa aleaga dintr-o multitudine de variante: coliere, cercei si bratari realizate prin tehnici aparte, accesorii vestimentare in combinatii de culori si materiale, obiecte decorative pictate manual si multe alte articole care impresioneaza prin tehnicile inedite utilizate si prin modelele deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *