PubliNews

Meseriasii cei mai iscusiti isi dau intalnire la Dennver, incepand de astazi pana miercuri, cu ocazia Zilelor Mesterului

Aflat la a treia editie, evenimentul reuseste sa suscite tot mai mult interesul celor preocupati sa se perfectioneze si sa afle ultimele noutati in domeniul materialelor de constructii, instalatii si electrice si al noilor tehnologii disponibile. Vor fi prezentari teoretice, dar si demonstratii practice, in cadrul carora participantii vor avea ocazia sa incerce ei insisi produsele si tehnologiile respective pentru a se lamuri cu privire la modul de folosire si nivelul lor calitativ.

Zilele Mesterilor au loc intre 9 si 11 martie, la sediul Dennver din strada Campului nr. 84-86, si se adreseaza constructorilor, zugravilor, instalatorilor si electricienilor din Cluj-Napoca si imprejurimi, care sunt invitati sa testeze produse noi si sa afle tehnici eficiente de folosire a acestora. Ceresit, Bison, Vaillant, Schneider Electric, KNAUF, Penosil si MAPEI se numara printre cele 12 branduri de renume care vor organiza workshop-uri si prezentari gratuite pentru mesteri.

Numarul participantilor inscrisi deja la aceasta editie depaseste asteptarile, totalizand, in cele 3 zile, peste 200 de persoane.

In domeniul constructiilor, piata a fost profund afectata de criza economica si se afla inca in scadere, dupa ultimele statistici. In ciuda acestui fapt, apar mereu noutati, atat pe partea de produse, cat si in privinta tehnologiilor disponibile.

Majoritatea celor care ofera servicii in domeniul constructiilor la scara mica nu au pregatire profesionala si isi aleg materialele folosite in functie de experientele pe care le-au avut. Rareori sunt dispusi sa incerce ceva nou, despre care nu stiu multe lucruri. Prin prezentarile organizate de Dennver, acestora li se deschide apetitul pentru nou si inovativ si li se ofera un curs practic ale carui rezultate se vor reflecta in calitatea lucrarilor de care vor beneficia clientii lor.

Pe piata furnizorilor de produse de constructii si amenajari exista multi jucatori mari in Cluj. Un avantaj competitiv al magazinelor Dennver este profesionalismul angajatilor, care sunt instruiti periodic si capabili sa ofere consultanta de specialitate.

Brandul Dennver a implinit anul trecut 20 de ani de cand ofera clujenilor materiale si unelte pentru constructii si instalatii. Ioan Kis, fondatorul afacerii, a pornit in 1994 cu un magazin mic de instalatii in Manastur, pe strada Campului, iar azi coordoneaza 3 magazine (doua in Cluj si unul in Floresti) si peste 60 de angajati.

De anul trecut, clientii fideli ai magazinelor Dennver pot sa vizualizeze ofertele si chiar sa achizitioneze produsele dorite si online, practic si comod.

Sursa foto: Dennver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *