Vocea ta

Mesajul de revoltă al unei mame din Cluj la adresa Lidl România

Jurnalista Anca Dinu, community manager Cluj la Mamprenoare, a postat în această dimineață, pe pagina sa de Facebook, un mesaj plin de revoltă la adresa clujenilor care au început din nou să se înghesuie în magazinul Lidl din Bună Ziua, dar și la adresa managerilor acestui supermarket, care par a fi relaxat măsurile de protecție a clienților, în contextul pandemiei de coronavirus:

„SUNT ATAT DE FURIOASA….!! Am 2 intrebari, bazat pe experienta mea din aceasta dimineata din magazinul Lidl din Buna Ziua (Cluj-Napoca):

1. pentru cei care ati iesit la cumparaturi ”ca in vremurile bune”, cu copii, cu bunici, cu catzel, cu purcel, fara masti, fara manusi, fara teama de nimic, cu imbratisari si strangeri de mana si pupaturi si tot tacamul? (”vaaai, Ioane, de cand nu te-am vazut, poc, o strangere de mana, iooooii, Marie, ce dor mi-e de-o barfa, poc, luat in brate focos): BAH, VOI NU SUNTETI NORMALI LA CAP? Mah, voi ati vazut groapa comunala in care se arunca mortii in cel mai grozav oras din cea mai mare natiune a lumii? Voi chiar credeti ca voi veti ajunge macar intr-o asemenea groapa? Bah, voi aveti idee ca puneti oameni nevinovati in pericol pentru ca sunteti IMBECILI?

2. pentru Lidl Romania, cei pe care i-am apreciat enorm la inceputul acestei crize, cand au luat cele mai eficiente masuri de protectie a clientilor. Stiti voi vremurile alea in care tineati oamenii la usa magazinului, cu distantarea corespunzatoare intre ei, si lasati inauntru un numar limitat, pe rand? Ce s-a intamplat, de ce UMPLETI magazinele mai nou? Nu e singura zi in care am vazut FULL la voi, dar cu siguranta ultima in care mai calc pe la voi, chiar daca sunteti cel mai aproape de casa si de afacerea mea si chiar daca NOI AM RESPECTAT PANA ACUM TOATE REGULILE… Pentru tine, draga Lidl, le vom incalca si vom cauta un magazin de unde nu riscam sa plecam infectati!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *