Rautacisme

Meniul Zilei astăzi la Cantina Primăriei: ciorbă de burtă goală și ciolan de bugetar cu garnitură de varză a la Cluj

Cantina Primăriei le asigură, de luni până vineri, persoanelor cu venituri mici, un meniu al zilei, o masă caldă, contra unui abonament achiziționat cu un preț redus.

Pe strada Emile Zola, pe Memo 10, la Cantina Someșeni și la Cantina și terasa Hoia, clujenii fără posibilități materiale pot mânca foarte bine la amiază, pentru că meniul, ce include ciorbă și felul doi, este de obicei unul consistent și savuros.

Pentru doar 16 lei, și cei care lucrează aproape de una dintre locațiile Cantinei Primăriei pot mânca pe săturate, în zilele lucrătoare, de la ora 11, până la 16.

Faptul că sâmbăta și duminica este închisă Cantina de ajutor social a Primăriei poate fi înțeles, pentru că și bucătarii și casierii, care își fac treaba exemplar în timpul săptămânii, trebuie să se odihnească.

Săptămâna aceasta, însă, Cantina Primăriei este închisă trei zile din șapte, fiindcă vineri, 24 ianuarie, este Ziua Unirii și bugetarii patrioți au liber.

Persoanele cu venituri reduse, abonate la meniul zilei, vor mânca astăzi doar ciorbă de burtă goală și ciolan de bugetar cu garnitură de varză a la Cluj.

Pentru unii dintre clujenii cu venituri mici, masa caldă primită la Cantina Primăriei reprezintă singura masă consistentă a zilei. Celor care vor posti până luni, Primăria le va oferi însă mai spre seară artificii, pentru a îi face să uite mai ușor de durerea de stomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *