Politica

Membrii PSD Cluj se dezic de șeful mare: „Liviu Dragnea trebuia să își dea demisia încă de aseară”

Scris de 1,081

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman și rezultatele foarte proaste obținute la europarlamentare le-au provocat o dezamăgire atât de mare membrilor și conducerii PSD Cluj încât consideră că ar fi cazul ca președintele PSD să își dea demisia.

Horia Nasra, președintele PSD Cluj și senatorul PSD Cluj, Vasile Ilea parcă s-au înțeles ce să declare imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea. Nasra este de părere că președintele PSD ar fi trebuit să își dea demisia încă de aseară.

Trebuie să respectăm deciziile justiției, poate ar fi fost mai potrivit ca aseară să își anunțe demisia, dar viața merge în continuare înainte și vom avea soluțiile cele mai bune, având în vedere și trendul dat de populație la aceste alegeri”, a afirmat Nasra.

Întrebat în privința situației actuale din interiorul PSD, dar și a propunerilor privind interimatul conducerii, Horia Nasra a mizat mai mult pe ideea unor alegeri interne. Conform acestuia, alegerile interne de la nivelul județului Cluj au fost mult timp blocate de centru.

Cred că trebuie făcute alegeri interne, și la nivelul județului Cluj, foarte mult timp nu am putut face alegeri și la organizația județeană Cluj, mereu s-a amânat de la București, de la centru, și cred că trebuie la un moment dat să decidem și printr-un congres. Vom vedea când este data cea mai potrivită. O nouă conducere, la nivel central...”, a conchis liderul PSD Cluj, Horia Nasra.

Vasile Ilea consideră, de asemenea că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze încă de aseară.

„Justiția este independentă, își face datoria, cine greșește cu siguranță trebuie să și plătească. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că de aseară, după rezultat, nefăcând legătură cu ce s-a întâmplat astăzi, trebuia să își prezinte demisia. În multitudinea de evenimente politice, interpunerea unor asemenea termene poate să apară dintr-o anumită perspectivă ca fiind interesantă, dar nu cred că există nicio legătură între europarlamentare și stabilirea termenului”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, senatorul PSD Cluj, Vasilea Ilea.

Citește și: 

BREAKING: Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executareULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 8 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 18 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 19 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 19 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 21 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE