Politica

Membrii PSD Cluj se dezic de șeful mare: „Liviu Dragnea trebuia să își dea demisia încă de aseară”

Scris de 1,081

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman și rezultatele foarte proaste obținute la europarlamentare le-au provocat o dezamăgire atât de mare membrilor și conducerii PSD Cluj încât consideră că ar fi cazul ca președintele PSD să își dea demisia.

Horia Nasra, președintele PSD Cluj și senatorul PSD Cluj, Vasile Ilea parcă s-au înțeles ce să declare imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea. Nasra este de părere că președintele PSD ar fi trebuit să își dea demisia încă de aseară.

Trebuie să respectăm deciziile justiției, poate ar fi fost mai potrivit ca aseară să își anunțe demisia, dar viața merge în continuare înainte și vom avea soluțiile cele mai bune, având în vedere și trendul dat de populație la aceste alegeri”, a afirmat Nasra.

Întrebat în privința situației actuale din interiorul PSD, dar și a propunerilor privind interimatul conducerii, Horia Nasra a mizat mai mult pe ideea unor alegeri interne. Conform acestuia, alegerile interne de la nivelul județului Cluj au fost mult timp blocate de centru.

Cred că trebuie făcute alegeri interne, și la nivelul județului Cluj, foarte mult timp nu am putut face alegeri și la organizația județeană Cluj, mereu s-a amânat de la București, de la centru, și cred că trebuie la un moment dat să decidem și printr-un congres. Vom vedea când este data cea mai potrivită. O nouă conducere, la nivel central...”, a conchis liderul PSD Cluj, Horia Nasra.

Vasile Ilea consideră, de asemenea că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze încă de aseară.

„Justiția este independentă, își face datoria, cine greșește cu siguranță trebuie să și plătească. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că de aseară, după rezultat, nefăcând legătură cu ce s-a întâmplat astăzi, trebuia să își prezinte demisia. În multitudinea de evenimente politice, interpunerea unor asemenea termene poate să apară dintr-o anumită perspectivă ca fiind interesantă, dar nu cred că există nicio legătură între europarlamentare și stabilirea termenului”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, senatorul PSD Cluj, Vasilea Ilea.

Citește și: 

BREAKING: Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executareULTIMA ORĂ

 • Acum 39 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 59 mins Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 17 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 23 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 2 days General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE