Vocea ta

Megarealizările Însuși Lui, Excelenței Sale, Maestrului, Șefu’, Emil Boc

Urmăriți, vă rugăm frumos, acest video (sunt doar 6 minute, muuult mai puțin decât timp vă petreceți prin trafic, neștiind dacă sunteți în drum spre casă sau serviciu, mult mai puțin decât cei 18 ani de minciuni ordinare care vă sunt servite pe post de realizări):

Vorba activistului clujean Szakats Istvan:

”Genial acest tur ghidat cetățenesc, tot creditul și respect autorului. Clujul Civic fiind o platformă colaborativă, vă mai invit să observați și următoarele highlight-uri din video:

  • 0:11 – gunoaiele, unele fiind aduse de vânt de peste deal, de pe rampa de gunoaie Pata Rât. Bonus, un miros de gunoi în putrefacție pe toată strada. (asta apropos de integrarea realizată de cărătorul de geantă Aurel Răulea, proaspăt ”premiat” cu un post de secretar de stat – n. red.);
  • 0:31 – liniuțe pe asfalt, trase toată noaptea de șmecherași. Locatarii din zonă cheamă și de câte 4-5 ori poliția, fără niciun nonsens. (am scris și noi de am obosit la Ziar de Cluj – n. red.)
  • 0:46 – cimitirul care e inaugurat electoral de Boc acum vreo doi ani deja, dar care nu e deschis. Motivul simplu, pe care-l știe tot localnicul dar ziarele nu se obosesc să scrie: apa nu este trasă în zonă. Și mvai, nu poți să autorizezi cimitirul fără apă. Pam pam. Apa ar trebui trasă prin niște „alte proiecte”, din „alți bani”. Deci care vreți să fiți înmormântați aici, nu vă grăbiți. (și despre acest cimitir am scris, făcut numai ca pretext să aibă Emil Boc să-i tragă drum cu asfalt amicei pușcăriașe Elena Udrea pentru proiectul imobiliar Transilvania Smart City – care, la contrapartidă, acum bagă bani în U Cluj. Deh, Urbanism de Cumetrie ca la Cliuj, unde este și fain – n. red.)
  • 1:12 – iară niște liniuțe de la șmecherași, pretenari cu poliția (ca dealtfel pe toată strada);
  • 1:57 – pistă de bicicletă de superproastă calitate, vopseaua deja decojită și așa nefolosită (iarăși am scris despre aceste piste care pornesc de nicăieri, să se ducă niciunde – pentru care marele specialist în atragere de fonduri europene Ovidiu Cîmpean, altfel doar un cărător de geantă al lui Emil Boc de peste 15 ani, a primit și el o sinecură de secretar de stat – n. red.):
  • 2:45 – pe panou TSC ce să vezi, nu scrie „branșament alimentare cu apă”… de ce oare? Poi că e bai: acolo în zonă nu este rețea de apă. Pam pam. Și, ca și în cazul morților de la cimitirul Moș Ion Roată, e foarte neclar de unde o să-și tragă apă locuitorii ăia vii ai Transilvania Smart City. Poate de la supermarket.
  • 4:40 – unitatea aia militară, gard în gard ghimpat cu Transilvania Smart City cam face imposibile telegondolele alea trase cu mult curaj în proiect, cătă Iulius și Aeroport. Dar și dronările alea multe, randate peste randări. Că știți, spionii.

Na, cam atât. Încă odată, plecăciuni, și respect autorului!”