In vizor

Meciul FCSB-CFR Cluj NU se mai joacă. Un jucător de la CFR Cluj, confirmat pozitiv cu CORONAVIRUS

Derby-ul FCSB-CFR Cluj ce urma să se joace azi de la ora 21:00 nu se va mai disputa după ce un jucător de la CFR Cluj a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit informațiilor GSP.ro, confirmate de cei implicați, fotbalistul infectat este Alexandru Păun (25 de ani).

La recomandarea Ligii Profesioniste de Fotbal, CFR Cluj nu va călători cu avionul sau autocarul înapoi spre Cluj. Echipa va rămâne la Mogoșoaia pentru încă o săptămână. de preferat cu componenții lotului cazați câte unul în cameră. Mâine, fotbaliștii campioanei vor mai efectua alte teste. Dacă acestea vor ieși negative, meciul ar putea fi reprogramat pentru 30 iulie.

”Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”, potrivit unui comunicat transmis de Liga Profesionistă de Forbal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *