Justitie

MAȚUL MAI PRESUS CA O ”JUSTIȚIE CURATĂ”: S-au pensionat stâlpnicii Justiției, Elena Iordache, președintele Asociației Procurorilor din România și Mădălina Scarlat, procuror șef adjunct al DNA

Încă două nume grele din justiție ies din sistem. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru pensionarea Elenei Iordache, președintele Asociației Procurorilor din România, dar și decretul pentru pensionarea Mădălinei Scarlat, procuror șef adjunct al DNA.

Asociatia Procurorilor din România a denunțat tot ce a mișcat în materie de Justiție în țara aceasta, dar NICIODATĂ modul NESIMȚIT de calcul al pensiilor magistraților, mod prin care se ajunge ca pensia să fie mai mare decât salariul activ. Acum, că prin PNRR se umblă la nodul de calcul și la vârsta NESIMȚITĂ de pensionare a magistraților, toți stâlpnicii ”Justiției curate” părăsesc corabia precum șobolanii. Rămân cu ”penzia” intactă și la vârste de 44-49 de ani se apucă și de alte meserii, poate chiar avocatură, să-i apere pe cei pe care mai ieri îi hăituiau.