Anchete

Masonul Petre Pop, consilier județean PSD, făcut de baftă pe Facebook de un cetățean: “Și-a pus toate neamurile în Compania de Apă Arieș”

Scris de 1,873

Consilierul județean PSD, Petre Pop, și-a angajat multe rude în instituții de stat. Această dezvăluire prețioasă a fost făcută de un cititor Ziar de Cluj, care ne-a transmis atât informații despre nepotismele din Câmpia Turzii cât și fotografii cu neamurile lui Petre Pop.

Potrivit sursei noastre, cumnata și cumnatul consilierului județean sunt angajați la Compania de Apă Arieș, respectiv Primăria Câmpia Turzii, nepoata lui Petre Pop lucrează tot la Compania de Apă Arieș, iar soția lui Petre Pop este angajată la Primăria Câmpia Turzii.

Cititorul nostru subliniază că poate demonstra oricând faptul că toate aceste persoane sunt angajate la respectivele instituții de stat.

“Aștept că masonul Petre Pop să mă acționeze în instanță pentru a demonstra adevărul”, a precizat sursa Ziar de Cluj.

Conform informațiilor transmise de cititorul nostru, Ciprian Iagăr și Alina Iagăr sunt cumnatul și cumnata lui Petre Pop. Ciprian Iagăr este angajat al Companiei de Apă Arieș și Alina Iagăr este angajată la Administrarea Piețelor care aparține de Primăria Câmpia Turzii.

Francesca Tătar, fosta Hiriza – nepoata lui Petre Pop este angajată la Compania de Apă Arieș și parașutată tocmai la Departamentul Achiziții. Nicoleta Iagăr – soția lui Petre Pop este angajată la Primăria Câmpia Turzii. Hiriza Ioan – cumnatul lui Petre Pop este angajat la Compania de Apă Arieș.

 

Sursa Ziar de Cluj susține că Petre Pop ar fi primit și foloase necuvenite de la persoane pe care le-a angat în instituții de stat.

“Petre Pop și-a exercitat influența pentru a angaja și alte câteva zeci de persoane la Compania de apă Arieș și nu numai. De la unele dintre ele Petre Pop a primit și foloase necuvenite sub diferite forme. Menționez că toate aceste persoane au fost angajate după ce Petre Pop a deținut anumite funcții unde și-a exercitat influența – presedinte PSD Câmpia Turzii, administrator public al municipiului Câmpia Turzii, președinte al Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Arieș și consilier județean. Nici o persoană nu a fost angajată înainte că Petre Pop să dețînă aceste funcții”, ne-a scris cititorul.

Faptul că rudele lui Petre Pop sunt angajate la aceste instituții nu este doar o simplă coincidență. El este președinte al Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Arieș, funcție din care a încasat, în anul 2018, suma de 8.420 lei.

Despre faptul că Petre Pop ar fi mason s-a scris în presa locală în urmă cu câțiva ani. Deși au fost publicate fotografii de la diverse ceremonii masonice, în care și el apare, social democratul a acționat în instanță un site de știri din Câmpia Turzii și a negat vehement că ar fi mason, precizând că face parte doar din Ordinul Cavalerilor de Malta, organizație care se ocupă de acte umanitare, care nu au nici o legătură cu activitatea masonică. Cu toate acestea, imaginile apărute în spațiul public duc mai mult înspre masonerie. Petre Pop a pierdut însă procesul.

Citește și:

De ce nu este încă dat afară din PSD consilierul județean Petre Pop, cu dosar penal și trimis în judecată pentru abuz în serviciu?ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE