FOTOGRAFILA

Mașinile parcate haotic, ”decorate” cu resturi menajere

Nervozitatea și stresul privind lipsa locurilor de parcare a atins cote alarmante în Cluj-Napoca. Sunt două cazuri, și asta doar în ultimele zile, când mașinile au fost ”împodobite” cu resturi menajere. 

O poză postată pe o rețea de socializare prezintă o mașină din alt județ care are parbrizul și capota pline de gunoaie. Mașina se află parcată pe un loc unde nu este loc de parcare amenajat, însă această situație se regăsește în tot otașul. Sunt persoane care stau de ani de zile în Cluj-Napoca și nu au reușit să obțină un loc de parcare. Situația este și mai complicată pentru cei care s-au mutat recent în oraș.

Un alt proprietar a declarat că mașina lui a fost ținta unui astfel de atac, chiar dacă nu ocupa locul de parcare al nimănui. El consideră că numărul mașinii, care nu începe cu CJ, a determinat acest comportament.

Municipalitatea nu reușește să construiască suficiente parkinguri pentru ca astfel de situații să nu mai apară. Lipsa locurilor de parcare crează situații tensionate între vecini, între clujeni și ”vinituri”. cartierele sunt pline de mașini parcate haotic pe trotuare, pe stradă sau pe spațiul verde.

Astfel de vandalizări ale mașinilor mai apar, iar cel mai adesea victimele sunt șoferi veniți din alte orașe. Acesta este un fel de cadou de bun venit. Totul în timp ce Boc și Tarcea continuă să ptomită parkinguri care nu se mai finalizează niciodată.

sursa foto: Facebook/infoTraficjudCluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *