Din oras

Masini captive in parkingul Cluj Arena. Daca ai abonament, iti poti scoate masina la orice ora? Sau depinzi de somnul paznicului?

Dupa ce luni de zile s-a putut parca la liber sub Cluj Arena, deoarece nu functiona sistemul de inchidere-deschidere al barierei, acum soferii se confrunta cu o problema total opusa: nu isi pot parca sau scoate masinile, desi au platit sau sunt dispusi sa plateasca pentru acest serviciu, pe timpul noptii.

 

„Bună seara grup, am o întrebare poate mă ajuta cineva cu informația.
Parkingul de sub Cluj arena are orar limitat de funcționare ?
Am parcat acolo mașina în 14 septembrie în jurul orelor 23 (ieri adică), și când am vrut sa merg sa o iau , surpriză , totul închis gratiile trase , asta se întâmplă în jurul orei 02:00 in 15 sept. E normal sa îți blocheze primăria mașina acolo ? Asta nu e sechestru așa puțin?
Am căutat regulamentul parcării și nu scrie nimic cum că parkingul ar fi închis peste noapte. Și bine înțeles bănuiesc că va trebui să plătesc parcarea mana se gândesc ei să deschidă parkingul.
E normal ? Poate nu am văzut eu unde e scris. Știe cineva situația ?”, scrie un clujean pe grupul destinat monitorizării traficului, Info Trafic Jud. Cluj.
 

Intre timp, tanarul a aflat ca stadionul, cu tot cu parcarea de dedesubt sunt ale CJ Cluj. Iar binevoitorii l-au invitat sa faca plangere pentru sechestru.

Iar alte persoane care au trecut prin aceeași situație încep sa răspundă!

“Și eu am pățit la fel când am fost la un concert în Form Space . La plecare surpriză. Ușile închise, mai puțin ușa pietonală dispre hotel Sport. Am intrat crezând că pot deschide cumva dinauntru . Nimic. Am găsit un nr de tel la care la al 4- lea apel a răspuns somnuros un Nea Caisă care aflând că sintem înauntru mai mulți ne-a amenințat că nuștiu ce o să pățim dat fiind faptul că am intrat prin efracție( nu că ar fi uitat el să închidă  și ușa pietonală). A venit Nea Caisă în 3-4 min și ne-a deschis ( eram 4-5 mașini care doream să plecăm) Când l-am întrebat  de ce sa închis parchingul a zis că el nu stă toată noaptea să ne păzească nouă mașinile!”, scrie un alt clujean.

Dacă o pățiți și dumneavoastră, in Art. 19 din regulamentul de utilizare al parkingului sau dacă aveți nevoie de asistență, puteți apela numărul de telefon: 0364-403-182.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *