Din oras

Masini captive in parkingul Cluj Arena. Daca ai abonament, iti poti scoate masina la orice ora? Sau depinzi de somnul paznicului?

Scris de 721

Dupa ce luni de zile s-a putut parca la liber sub Cluj Arena, deoarece nu functiona sistemul de inchidere-deschidere al barierei, acum soferii se confrunta cu o problema total opusa: nu isi pot parca sau scoate masinile, desi au platit sau sunt dispusi sa plateasca pentru acest serviciu, pe timpul noptii.

 

“Bună seara grup, am o întrebare poate mă ajuta cineva cu informația.
Parkingul de sub Cluj arena are orar limitat de funcționare ?
Am parcat acolo mașina în 14 septembrie în jurul orelor 23 (ieri adică), și când am vrut sa merg sa o iau , surpriză , totul închis gratiile trase , asta se întâmplă în jurul orei 02:00 in 15 sept. E normal sa îți blocheze primăria mașina acolo ? Asta nu e sechestru așa puțin?
Am căutat regulamentul parcării și nu scrie nimic cum că parkingul ar fi închis peste noapte. Și bine înțeles bănuiesc că va trebui să plătesc parcarea mana se gândesc ei să deschidă parkingul.
E normal ? Poate nu am văzut eu unde e scris. Știe cineva situația ?”, scrie un clujean pe grupul destinat monitorizării traficului, Info Trafic Jud. Cluj.
 

Intre timp, tanarul a aflat ca stadionul, cu tot cu parcarea de dedesubt sunt ale CJ Cluj. Iar binevoitorii l-au invitat sa faca plangere pentru sechestru.

Iar alte persoane care au trecut prin aceeași situație încep sa răspundă!

“Și eu am pățit la fel când am fost la un concert în Form Space . La plecare surpriză. Ușile închise, mai puțin ușa pietonală dispre hotel Sport. Am intrat crezând că pot deschide cumva dinauntru . Nimic. Am găsit un nr de tel la care la al 4- lea apel a răspuns somnuros un Nea Caisă care aflând că sintem înauntru mai mulți ne-a amenințat că nuștiu ce o să pățim dat fiind faptul că am intrat prin efracție( nu că ar fi uitat el să închidă  și ușa pietonală). A venit Nea Caisă în 3-4 min și ne-a deschis ( eram 4-5 mașini care doream să plecăm) Când l-am întrebat  de ce sa închis parchingul a zis că el nu stă toată noaptea să ne păzească nouă mașinile!”, scrie un alt clujean.

Dacă o pățiți și dumneavoastră, in Art. 19 din regulamentul de utilizare al parkingului sau dacă aveți nevoie de asistență, puteți apela numărul de telefon: 0364-403-182.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 9 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 10 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 10 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 11 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 11 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 12 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 12 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 12 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 13 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 14 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE