Din oras

Mașina de serviciu a șefului IPJ, amendată. Nu va începe un război între Poliția Locală și Poliția Rutieră

Mașina de serviciu folosită de comisarul Ciprian Miron, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, a fost surprinsă de reprezentanții Poliției Locale ca fiind parcată neregulamentar. Autoturismul era oprit în stația de autobuz din fața magazinului Central, iar polițiștii și-au făcut datoria, aplicând o amendă. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj au declarat că la volan nu se afla comisarul șef, ci un șofer care era responsabil cu corespondența instituției. 

“Autovehiculul de serviciu surprins în imagini parcat într-o stație de autobuz a fost condus de către șoferul instituției. Acesta se afla în zona respectivă pentru a lăsa corespondența la poștă. Conducerea inspectoratului dezaprobă în mod ferm astfel de comportamente în trafic. Prin urmare, au fost dispuse verificări, urmând a fi luate măsuri conform reglementărilor interne față de șofer”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ.

Polițistul local nu a ținut cont de importanța autoturismului marca Audi și a lăsat o invitație șoferului prin care era rugat să se prezinte la sediu, în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție. Reprezentanții Inspectoratului au declarat că acest incident nu va fi cauza unui război de amenzi între poliția locală și cea rutieră.

Am intrebat la IPJ daca va începe acum un război al amenzilor între Poliția Locală și Poliția Rutieră. Raspunsul purtatorului de cuvant nu a intarziat sa apara: „Cu siguranță nu. Nu se va începe un război, pur și simplu șoferul respectiv își va primi sancțiunea pentru a nu mai adopta astfel de conduite în trafic. Fiecare plătește pentru ceea ce face.”

Șoferul care a parcat neregulamentar mașina comisarului șef urmează să plătească amenda și să fie tras la răspundere de către autoritățile județene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *