Politica

Marius Nicoara despre perchezitiile DNA de la CJ Cluj: “Liberalismul nu tolereaza coruptia"

Senatorul liberal vine la Cluj sa faca ordine in PNL. Marius Nicoara a plecat azi dimineata de la Bucuresti, “pentru a fi alaturi de colegii mei, liberalii clujeni, si a-i sustine, acum, in aceste momente delicate”.

„Liberalismul nu tolereaza coruptia, traficul de influenta, abuzul si fraudarea banului public. Am sustinut si voi sustine, atata timp cat voi fi in viata politica, ca organele abilitate ale statutului si instantele de judecata sa sanctioneze orice incalcare a legilor nationale si europene, indiferent de numele si calitatea acelei persoane”, a declarat acesta.

In acelasi timp, senatorul declara ca are incredere in prezumtia de nevinovatie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, despre care e convins ca-si va proba nevinovatia in fata organelor de ancheta penala.

„Acelasi sentiment il incerc si fata de consilierul judetean PNL, Ioan Petran. Imediat ce voi ajunge la Cluj, voi convoca o intrunire cu colegii mei pentru a analiza situatia si a vedea cum putem ajuta”, mai spune acesta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *