Politica

Marius Nicoară despre o posibilă candidatură la Primărie: “Până atunci mai curge multă apă pe Someș”

Proaspăt membru ALDE, fostul liberal Marius Nicoară nu a oferit un răspuns clar atunci când a fost întrebat de jurnaliști, în cadrul unei conferințe de persă dacă va candida pentru conducerea Primăriei sau a Consiliului Județean Cluj. Nici Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, nici Nicoară nu au făcut declarații cu privire la alte posibile “migrații” din PNL Cluj către ALDE.

Marius Nicoară nici nu a confirmat, nici nu a infirmat o posibilă candidatură la alegerile locale din 2020 fie pentru Primărie, fie pentru Consiliul Județean.

“Așa cum spunea domnul președinte (Tăriceanu – n.red.), până atunci mai curge multă apă pe Someș”, a precizat Nicoară.

Vor mai migra spre ALDE și alți membrii PNL?

“Pentru aceste întrebări, o să îi rog pe Steluța și pe Marius când au lucruri pe care consider că ei vi le pot spune să vi le spună ei. Nu știu dacă astăzi sunt în măsură să deschid acest subiect”, a spus Tăriceanu.

Fostul liberal a negat că pe parcurs ar mai merge în ALDE primari PNL din Cluj.  

“Eu aș face o specificare, că au apărut în presă, într-adevăr niște informații că aș fi avut niște discuții cu domnul președinte să plec cu primari. Nimic mai fals, este aici poate să confirme, nu am făcut niciun angajament, nici nu mi s-a cerut. Cred că este la libera conștiință a fiecăruia să își aleagă partidul care îl reprezintă. Nu voi umbla să fac racolări, cine vrea, să vină alături de noi în echipa de la Cluj este binevenit să vină, dar vor veni cei care cred că ALDE reprezintă cu adevărat valorile tradițional liberale”, a spus Nicoară.

Nici o posibilă migrare a primarului din Florești, Horia Șulea către ALDE nu a fost confirmată de către Marius Nicoară.

“Nu am discutat absolut nimic niciodată cu domnul Șulea despre acest lucru, dar am o relație bună cu domnul primar, l-am sprijinit în campanii, m-a sprijinit în campanii, am avut rezultate bune împreună, dar repet, cu niciun cuvânt nu am să îl chem pe domnul primar Șulea sau pe oricine altcineva în ALDE”, a afirmat Nicoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *