In vizor

Marcel Pîrvu, șeful Serviciului Administrare Baza Sportivă Gheorgheni, are un salariu lunar de circa 2000 de euro

Scris de 1307

La finalul lunii martie, Ziar de Cluj a arătat faptul că Baza Sportivă Gheorgheni, deschisă de numai 5 ani, e degradată ca după 30 de ani.

„Cea mai modernă bază sportivă din istoria Clujului” (potrivit Primăriei) a fost deschisă în 2 decembrie 2016, așa că acum ar fi trebuit să beneficiem de o infrastructură  relativ nouă. Din păcate însă mobilierul și amenajările s-au degradat prematur: pista de alergare a crăpat, aleile sunt neîngrijite, cu canalizări fisurate și pavaje uzate, gazonul lipsește pe alocuri, terenul de rugby tinde să se deșertifice, cișmelele sunt corodate, băncile sunt spoliate de vopsea, unele deja putrezite, locurile de grătar au fost vandalizate ș.a.m.d.

Mai multe detalii și imagini, în articolul de mai jos:

Baza Sportivă Gheorgheni, deschisă de numai 5 ani, e degradată ca după 30 de ani

„Administrarea şi asigurarea cadrului necesar în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţilor specifice Bazei sportive se face de către Serviciul Administrare Baza Sportivă Gheorgheni din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca”, se precizează în regulamentul bazei sportive, o investiție din fonduri publice (20 255 273 lei fără TVA), realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții.

Serviciul Administrare Baza sportivă Gheorgheni este condus de Marcel Pîrvu din august 2018 (conform CV-ului său). În intervalul octombrie 2016 – iulie 2018, Marcel Pîrvu a fost inspector de specialitate, coordonator al Bazei Sportive Gheorgheni.

Funcția de șef serviciu i-a adus lui Marcel Pîrvu, potrivit declarației sale de avere din 2021, un venit anual de 118 656 lei, adică un salariu lunar de 9 888 de lei. Circa 2000 de euro pentru administrarea bazei sportive care ar avea nevoie în prezent de o serie de lucrări de renovare.

De la UBB, Marcel Pîrvu a mai încasat un venit anual de 40 241 lei. Pârvu este asistent universitar din anul 2017 la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, unde predă disciplinele microeconomie, macroeconomie, politici economice comparate, teorii și modele de dezvoltare.

Marcel Pârvu deține un apartament în Cluj-Napoca, cu o suprafață de 58,17 mp, cumpărat în anul 2019. Are și un autoturism Ford, fabricat în 2008.

Conducătorul Bazei Sportive Gheorgheni are mai multe conturi curente și depozite bancare:

Marcel Pîrvu are și datorii la 3 instituții de credit, cumulând un total de 352 000 de lei:ULTIMA ORĂ

 • Acum 36 mins Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 1 hour Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
 • Acum 1 hour In vizor
  “Krónika” consemnează declaraţia protopopului reformat al “Ţării Călatei”, István M. Vincze: “La noua grădiniţă din Huedin pot veni şi copiii români, dar limba de predare este limba maghiară”
 • Acum 4 hours Eveniment
  169 de inele de peste 6.500 de ani vechime au fost găsite de arheologi pe traseul Autostrăzii A3
 • Acum 5 hours Sport
  Clubul de fotbal Universitatea Cluj își ia rămas bun de la Nea Titi
 • Acum 6 hours Din oras
  Bunic lovit pe trecerea de pietoni. Ar fi trecut pe roșu
 • Acum 19 hours General
  NESIMȚIRE BUGETARĂ: Marinela Marc și-a propus să viziteze toată Europa, fără să scoată un leu din buzunar. Limba engleză ar fi singurul impediment
 • Acum 19 hours In vizor
  VINE BOC, SAU ARE SĂ-I PUTĂ? Khetane a invitat azi întreg Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca la festival
 • Acum 21 hours Sanatate
  Criză de VACCINURI pentru copii, la Cluj. Cel HEXAVALENT lipsește cu TOTUL. DSP Cluj așteaptă dozele de la minister
 • Acum 22 hours Analiza
  10 ani, 16 miniştri şi 942 de km de autostradă. 58,875 kilometri de autostradă pe cap de ministru. 5,9 kilometri pe an. 490,625 metri pe lună. Melci să fi fost şi se târau mai mult
 • Acum 23 hours Sanatate
  Rata infectărilor cu Covid-19 a scăzut ușor la nivelul judeţului Cluj. Aşteptăm să ajungem cu datele procesata la intervalul post Untold
 • Acum 1 day Politica
  Grindeanu anunţă licitaţia pentru 20 de trenuri electrice prin PNRR. Rutele leagă Cluj-Napoca de Oradea, Brașov, Alba-Iulia – adică ce era cât pe ce să “OSĂ” avem prin promisiunile electorale ale “Alianţei Vestului”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Octavian Berceanu, acest “Ştefan Pescăruş” al Untold, laudă organizatorii NESIMŢITOTECII că au făcut rapid curat în urma lor. Adică şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE