Politica

Marcel Ciolacu: ”Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi, la Buzău, cu reprezentanții profesorilor: ”Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare”.

”M-am întâlnit și la Buzău cu reprezentanții profesorilor. Și o voi face oriunde, oricând până când această problemă se va rezolva. Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Respect care de 30 de ani a lipsit în relația statului cu cei care ne educă copiii. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare! Întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor să le ascult problemele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu, preluat de Mediafax.