In vizor

Marcel Ciolacu: Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal

Premierul Marcel Ciolacu transmite marţi, din Landul Bavaria, unde se află într-o vizită oficial, că printr-un cod QR care poate fi regăsit la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal, fiind o iniţiativă a Ministerului Economiei şi Turismului, de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă.

”Veniţi în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci şi obiective turistice spectaculoase! Munţii Carpaţi, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetăţile dacice, satele din Transilvania şi litoralul românesc sunt destinaţiile turistice unde veţi dori să reveniţi”, este mesajul premierului Marcel Ciolacu.

”Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulţumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această iniţiativă de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă”, mai spune şeful Executivului, aflat într-o vizită în Landul Bavaria.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că îl aşteaptă cu drag pe prim-ministrul bavarez Markus Söder. ”Cu siguranţă îşi va face amintiri unice în Delta Dunării şi la Castelul Bran”, mai spune el.