In vizor

Mamaia, strada fara cosuri de gunoi

Pe strada Mamaia nu este niciun cos de gunoi asa ca solutia cea mai la indemana este aruncatul ambalajelor pe jos. Cei care se afla in zona si au putina rabdare vor gasi un cos de gunoi de abia la intersectia cu strada Dragalina. Cu privire la acest aspect, reprezentantii Primariei spun ca urmeaza sa fie asamblate cosuri de gunoi.

In plimbarile lor, dintre cei care admira Somesul de pe strada Mamaia multi scapa „acidental” cate un pet sau alte ambalaje fie pe strada, fie direct in apa. Principalul motiv tine de faptul ca in aceasta zona, cat e strada de lunga, nu se afla niciun cos de gunoi. Un locatar al blocurilor din apropiere a semnalat acest lucru si pe domnuleprimar.ro.

„Pe strada Mamaia nu este amplasat nici un cos de gunoi pe stalpi. Puteti va rog frumos sa remediati situatia?”

In legatura cu lipsa cosurilor de gunoi, Ziar de Cluj a solicitat un raspuns oficial din partea Primariei. In contextul in care cele dinainte au fost vandalizate, oficialii asigura ca situatia va fi remediata.

„Cosurile de pe strada Mamaia au fost vandalizate, iar acum urmeaza sa se puna altele in curand”, spun acestia. 

Pana atunci, unii trecatori fie au rabdare pana la cel mai apropiat cos de gunoi, fie le arunca la intamplare in micile gradini, inca neinverzite, ale blocurilor. 

Exista, totusi, si o ghena de gunoi, care se poate vedea din strada, unde locatarii blocurilor de pe strada Mamaia si Dragalina isi arunca resturile menajere. Dar si aceasta arata vandalizata, intrucat jumatate din compartimentul pentru hartie lipseste.

De abia la intersectia cu strada Dragalina se vad doua cosuri de gunoi, amplasate de o parte si de cealalta a soselei. Fiind singurele din zona, ele dau pe dinafara, cateva hartii fiind cazute deja pe jos.

Cum niciun cos de gunoi nu e montat inca in zona, pe jos e plin de chistoace ce tigari si, pe alocuri, cate un ambalaj e purtat de vant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *