PubliNews

Magazinul CUBIO.RO din Iulius Mall Cluj – sursa de produse bio pentru intreaga familie

Cei pentru care sanatatea are prioritate gasesc un ajutor pentru stilul lor de viata la CUBIO.RO. Magazinul din Iulius Mall Cluj le ofera o gama variata de produse bio, de inalta calitate si eficiente in buna functionare a corpului si mintii. Remedii pentru diferite afectiuni, ceaiuri in combinatii de plante terapeutice, solutii pentru a asigura un meniu gastronomic cu multiple beneficii si multe altele sunt propunerile sanatoase ale CUBIO.RO.

Pentru o frumusete naturala, magazinul din Iulius Mall asigura doamnelor si domnisoarelor o varietate de produse cosmetice, ideale pentru ingrijirea tenului, corpului, parului sau mainilor. In plus, aici vor gasi tot ce au nevoie pentru curatenia casei,  solutii prietenoase cu mediul si foarte eficiente.

Bebelusii si copiii au nevoie de o atentie deosebita, atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si ingrijirea lor. Parintii pot solicita articole dintr-o gama de produse special dedicata celor mici, care include remedii pentru diferite dureri, sensibilitate sau iritatii.

Produsele pe care le promoveaza magazinul CUBIO.RO din Iulius Mall sunt pe baza de plante provenite din culturi ecologice, sunt prietene cu natura si cu organismul uman, iar marele lor avantaj este acela ca nu contin substante toxice, protejand astfel sanatatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *