Vocea ta

MĂCAR NU PLOUĂ! Cine se scoală de dimineață, să ajungă la Bonțida, rămâne înțepenit în trafic

Nici nu a început bine Electric Castle ca traficul între Cluj și Bonțida e blocat. Coloanele de mașini se întind pe kilometri buni. Ne întrebam cum va fi traficul după amiaza sau în zilele următoare când, în weekend, pe lângă participanții la Electric Castle vor mai pleca și alții din Cluj pe aceeași rută spre Bistrița.

Conform Monitorul de Cluj, mai mulți tineri au plecat dis de dimineață spre Bonțida pentru a-și vedea artiștii preferați, însă au cam rămas înțepeniți în trafic. De unde se vede că pe drumurile nodtre zicala cu ”cine se scoală de dimineață, departe ajunge”, s-a transformat în ”cine se scoală de dimineață, doarme în trafic”.

”Doamne, nu mai ajungem odată”, ”Am plecat de o ora și suntem doar la Apahida”, ”Sper sa prindem concertul Gorillaz”, sunt doar câteva dintre reacțiile tinerilor din autobuz.

În fiecare weekend traficul prin Apahida și Jucu este de coșmar. Scene ca în fotografia de mai sus nu sunt o noutate.

Așa că cei care vor participa la Electric Castle, în 13 – 17 iulie, trebuie să se înarmeze cu rabdare, dacă vor să participe zilnic la festival. Singura soluție va fi cazarea în comuna Bionțida, la cort sau în casele localnicilor, pentru că altfel vor avea de suportat ore de stat în trafic.

 

Creditfoto: Monitorul de Cluj