FOTOGRAFILA

Lunea singuraticilor tristi si goi

Weekendul e pentru retrospectiva. Tinerii se relaxeaza dupa o saptamana rodnica, persoanele invarsta discuta si fac analiza saptamanii pe bancile din parc.

Dupa weekend vine luni cand, chiar daca iarba nu creste, oamenii se intorc mai cu chef, mai fara chef, la treburile lor cotidiene. In urma, raman sa despice firul in patru gunoaiele de dupa chef. Ar fi perfect daca ar fi introduse in recipientele special create pentru ele, in fond, ele exista pentru ca toate pet-urile sa poata trai armonios, impreuna. Din pacate, insa, oamenii sunt rai, lenesi, indolenti, asa ca de cele mai multe ori aleg sa priveze saracele ambalaje de bucuria traiului ce le-a mai ramas pana la reciclare, aruncandu-le in soare, in deradere, chiar langa casuta lor. Iar tot ce le mai ramane bietelor pet-uri e sa isi planga de mila sub soarele arzator.

Recomandam, totusi, in prisma bunului simt, ca data viitoare cand chefuiti si beti alcool in public chiar in parcul pentru copii, sa aruncati pet-urile la gunoi, nu langa. Asa recomanda si medicul, pentru sanatatea unui oras civilizat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *