Politica

Ludovic Orban, campanie de imagine pe șantierul Autostrăzii Transilvania: „Este posibil ca aceste lucrări să fie finanțate din PNRR”

Scris de 123

Liderul PNL, Lucovid Orban, a realizat o vizită pe șantierul Autostrăzii Transilvania în cadrul unei campanii de imagine desfășurate în județele Cluj și Sălaj. „Așa cum am mai spus de multe ori anul trecut, autostrada Transilvania a intrat în linie dreaptă, pe o traiectorie ireversibilă”, a declarat ministrul de Interne Lucian Bode. Liderul PNL-iștilor, Ludovic Orban, a susținut că lucrările la acest proiect ar putea fi finanțate prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).  

„Aș menționa că este posibil ca aceste lucrări să fie finanțate din PNRR și pot reprezenta, astfel, o dovadă foarte vie a ceea ce putem face cu banii alocați de la nivelul Uniunii Europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Așa mi-am dorit să văd România, o Românie care se mobilizează, investește, își modernizează infrastructura și care alocă din ce în ce mai multe resurse în investiții, de la an la an”, a declarat Orban. 

Cu prilejul vizitei PNL-iștilor pe șantierul Autostrăzii Trnaislvania, utilajele duduiau în forță.

„Mă bucur să văd că se lucrează serios, cu multe utilaje și mulți muncitori, așa mi-am dorit să văd România”, a adăugat Orban. 

Ludovic Orban, președintele PNL, se află într-o campanie de imagine în județele Cluj și Sălaj. Tema vizitei este reprezentată de fondurile europene și PNRR. 

Chiar dacă în cadrul campaniei de imagine de pe șantierul Autostrăzii Transilvania, Lucovid Orban a fost însoțit de ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros și europarlamentarul Daniel Buda, lider PNL Cluj, vizita lui Orban la Cluj a fost neglijată de liderii PNL  Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca. 

Vineri, atunci când vizita lui Ludovic Orban era în desfășurare la Cluj, Emil Boc a fost implicat „într-o altă întâlnire”, iar Alin Tișe i-a cerut lui Orban să nu mai facă „exerciții de imagine” pe seama realizărilor PNL-iștilor din teritoriu și a subliniat necesitatea reformării PNL. 

CITEȘTE ȘI: Tişe îi dă o zmetie lui Şică Orban

„Nu voi mai accepta ca munca mea din județ sa fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin in vizita pe aici și apoi pleacă.

Sa-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au (…).

Unii din partid încremeniti in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat.

Reformarea PNL este obligatorie.

Un partid nereformat nu poate reforma România”, a declarat Alin Tișe. 

Pentru Autostrada Transilvania a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu-Mihăiești-Zimbor în septembrie 2020. 

Proiectul are o valoare de 1.4 miliarde de lei și o durată de 36 de luni.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours In vizor
  HAI SĂ-I MAI PROSTIM O DATĂ: “Declarația” guvernului privind salarizarea profesorilor, publicată în Monitorul Oficial – ”soluție” dezgropată de Nicolae Ciucă din epoca Adrian Năstase: cinci ”declarații” emise de guvern și publicate în Monitor acum 20 de ani
 • Acum 4 hours In vizor
  ALBA-NEAGRA cu ”lista neagră a CNAIR”: Firma Selina reintră prin interpuși pe Autostrada Transilvania fix pe tronsonul de la Chiribiș-Biharia pe care l-a bulibășit
 • Acum 6 hours Anchete
  EXCLUSIV: Proba de sange a ucigasului Tudor Cirje a fost masluita de niste doctori penali din IML Cluj! Concluzii devastatoare ale expertului Adrian Marius Chipurici
 • Acum 6 hours Sport
  Ni s-a reproșat că dăm fake-news-uri, dar iată că e OFICIAL: Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj
 • Acum 8 hours In vizor
  Cum dă Emil Boc peste cap până și calendarul: luna mai a fost noul octombrie, acum aflăm că decembrie este noul octombrie. Atunci OSĂ se termine de dalat malurile Someșului ”navigabil”
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, Terapia Cluj: Mediul de afaceri, principalul vinovat pentru situația din Educație și Sănătate. Pentru că tace
 • Acum 8 hours In vizor
  Femeia varză pusă de un ficus să conducă Educația habar nu are că un memorandum nu este act normativ. Vai de ea Românie ”educată” de către impostori!
 • Acum 9 hours In vizor
  Chiar ne întrebam când OSĂ ”meargă mai departe” Centura metropolitană. Ne dă asigurări Însuși El, Maestrul, de la o emisiune de chitanțier, că ”tronsonul 2 al centurii metropolitane este scos din nou la licitație”. La prima licitație (în care era și tronsonul trei, azi dispărut), de vină a fost Drulă
 • Acum 9 hours Politica
  Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu crede, în ceea ce privește posibilitatea încetării grevei din Educație, că rațiunea va fi pe primul loc: ”Nu se pot da OUG pe legi viitoare”
 • Acum 9 hours Politica
  DE CE SĂ NU ÎNCHEIE MEDIILE PORTARII? Doar au expertiză de când stabileau cine e bolnav de Covid-19 și cine nu… Ministrul Educației anunță noi modificări în regulament, numai să se poată încheia mediile
 • Acum 10 hours In vizor
  IMAGINARUL CLUJ-NAPOCA DE UN MILION DE LOCUITORI AL LUI EMIL BOC o ia în freză de la INS: ”Populația Clujului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 50 de ani”
 • Acum 11 hours PubliNews
  TIFF aduce un mini-cinema pentru copii în Iulius Parc. Programul este completat cu filme de Oscar, documentare și proiecții românești
 • Acum 11 hours Din oras
  Restricții de circulație în centrul Clujului pentru nou protest al profesorilor din învățământul preuniversitar. Mobilizarea sindicaliștilor români dată de exemplu de către omologii din Ungaria
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE