Focus

Lucan: ”Fă, p…o, ce faci? Ai adormit?”

Scris de 4,603

O nouă ieșire în stil bădărănesc-mafiot, marca Mihai Lucan. Iar aceasta după ce Curtea de Apel București a decis, în luna martie a acestui an, că Lucan poate exercita profesia de medic, în continuare, în spitalele de stat. Acum, ”medicul” Lucan activează în cadrul Spitalului MEDAS din București. Unde agresează verbal, după cum poftește, asistentele medicale și angajații spitalului. Despre cum se comportă cu pacienții, nu mai are rost să discutăm.

De curând, deputatul clujean Emanuel Ungureanu, a postat următoarele informații cu privire la ultima criză de isterie a lui Mihai Lucan:

”Acesta este Lucan despre care am tot vorbit și pe care l-au protejat: servicii secrete, primari, președinți, oameni de presă, o țară…
Pentru cei cărora le era dor.
Lucan, în toată splendoarea lui…
Vă amintesc că acest mafiot oribil nu doar înjura crunt personalul din Institutul de Transplant, lovea cu pumnul în stânga și dreapta după bunul plac.
Mă întreba cineva ieri de ce mai operează Lucan?
Simplu, pentru că poate…”

Astfel, Ungureanu se referă la situația semnalată de către jurnalistul Matei Bărbulescu, pe pagina sa oficială de socializare:

”Sunt la spital la Medas, în sala de așteptare, unde tocmai a intrat doctorul Lucan și a lătrat cu superioritate la o fată de la recepție că nu a trimis niște pacienți nu știu unde, uhm, citez: “fă, pizdo, ce faci, ai adormit pe coadă?”.

 

Acesta este Lucan, ”medicul” care a fost curtat de către politicieni, care a ”salvat” vieți omenești, adevărat, într-un mod preferențial. După ce a devalizat ICUTR Cluj-Napoca, pentru a-și construi Clinica Lukmed, acolo unde fiecare pacient era transplantat în funcție de sumele în mii de euro pe care le vărsa în vistieria clanului Lucan, acum acest ”medic” este liber să jignească din nou. 

Reamintim faptul că, în cazul lui Mihai Lucan, Curtea de Apel a hotărât înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind menţinută în acest sens o hotărâre a Tribunalului Bucureşti din 1 martie.

”Înlătură obligaţia prevăzută de art. 215 alin.2 lit.e C.p.p., impusă inculpatului Lucan Mihai, şi anume aceea de a nu exercita profesia de medic în nicio unitate medicală din sistemul de stat”, se arată în hotărârea instanţei.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Mihai Lucan este cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

 

 

sursa foto: Facebook/Matei BarbulescuULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Poate ne spune un specialist în lege: în cazul statuii lui Iuliu Maniu asistăm la o vandalizare (faptă penală)? Că primarul ne minte ca o servitoare. Chiar muncitorii sunt de vină?
 • Acum 6 hours In vizor
  Tronsonul Nădășelu-Zimbor de pe Autostrada Transilvania rămâne încă o tură muzeu
 • Acum 6 hours In vizor
  PNL are patru ”dottore” în funcții înalte în stat. Scandalurile tezelor de doctorat ale premierul Ciucă și miniștrilor Bode, Cîmpeanu și Roman, dovada că celor din PNL nu le pasă de imaginea partidului. O dovadă în plus: Roman și Cîmpeanu se întorc în prima linie politică
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ-NAPOCA MILIONULUI DE LOCUITORI DUPĂ EMIL BOC, are sub 300 de mii conform recensământului din 2021, care s-a ținut în 2022
 • Acum 8 hours Eveniment
  Tânăr de 20 de ani din Cluj, dispărut de la unitatea medicală unde era INTERNAT. Dacă-l vedeți sunați la 112!
 • Acum 9 hours Analiza
  Comedia lui Boc: După 5 ani de studii de fezabilitate (a se citi bani irosiți), centura Cluj începe cu lărgirea unei străzi pe 2 km
 • Acum 9 hours Justitie
  Victor Piţurcă, eliberat și pus sub control judiciar. Primele declarații după ieșirea din arest
 • Acum 9 hours Cooltura
  DEMONII- Spovedania lui Stravoghin, un spectacol de excepție al Naționalului Clujean. In absentia lui Tihon, drama regizată de Tudor Lucanu îl scoate în evidență pe profetul Dostoievski
 • Acum 10 hours Justitie
  Victor Pițurcă, adus cu duba la DNA: a fost adus și fiul lui în fața procurorilor
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu: “Dacă toate companiile cu capital românesc plătesc minimum 1% din cifra de afaceri, atunci mergem cu 1% pentru toată lumea”
 • Acum 1 day PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 1 day General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE