Politica

Luat de valul stupidității, Daniel Buda zice că va propune ca alegerile europarlamentare să fie veșnic suprapuse cu cele locale

Numai că, în secolul acesta OSĂ se mai suprapună anii celor două tipuri de alegeri o dată prin 2044, data la care OSĂ fie gata ăia doi milimetri de Centură metropolitană pe care-i are pe țeavă marele specialist în fotbal, Emil Boc, pe lângă care a fost înfipt acest europapagal de către decedatul securist Stanca de la Sălaj – și în 2064, anul în care OSĂ fie gata metroul aceluiași specialist în a ține în sinecura banului public și pe lângă el tot felul de papagali.

Sâmbătă, în contextul lansării inutilei campanii «Europa în fiecare localitate», o frecangeală de imagine, de către tinerii cărtori de geantă și viitorii frecători de mentă a Tineretului Liberal, luat de valul științei de carte (v-am mai zis că individul e cel mai bun veterinar dintre notari și ce mai bun notar dintre veterinari) și a declarat că va propune ca alegerile europarlamentare și cele locale să se desfășoare mereu suprapuse. Cu el de-asupra dacă se poate, că tot suntem în Orașul în care se cultivă relația cu pedofilii.

După care s-a dezlânat în tot felul de afirmații bla-bla-istice:

”Cetățenii trebuie să fie conștientizați cu privire la importanța apartenenței la Uniunea Europeană. Faptul că alegerile europarlamentare și locale sunt suprapuse este un lucru foarte bun. Nu vă ascund faptul că după scrutinul din 9 iunie am să propun ca alegerile europarlamentare, mai departe, să fie mereu suprapuse pentru că este cel mai bun moment să poți discuta despre ce înseamnă să ai la îndemână fondurile europene pentru dezvoltarea comunităților”.

După care dă-i și luptă cu extremismul, de parcă acesta nu ar fi consecința faptului că îi văd românii pe ei, îmbuibații cu cefe și nesimțire grase prosperând doar dând din gură, în timp ce ei sărăcesc.

PS: Constatăm cum nici știrea că Emil Boc a fost dat în judecată de Clubul Petrolul Ploiești pentru afirmațiile ”fotbalistice” absolut tembele făcute pe Facebook, nu există pentru presa locală de chitanțier. Așa că întrebăm: băi, Purișe, Cosmine, când părăsești, bă, nesimțitule, locuința socială, când îi spui cumnatului să-și ia catrafusele și devii și tu jurnalist onest?