PubliNews

Loteria publicitara „Vacante cu adrenalina la Polus!” se apropie de final

Clujenii mai au la dispozitie doar doua saptamani pentru a intra in cursa pentru marile premii ale loteriei „Vacante cu adrenalina la Polus!”. Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor trei vacante la Poiana Brasov, a celor doua locuri la shakedown Transilvania Rally si a celor patru biciclete KTM vor avea loc luni, 22 iunie 2015.   

Pana pe 21 iunie 2015, ora 10:00 PM, cumparaturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc sansa clientilor centrului comercial de a castiga una din cele 3 vacante pentru patru persoane la Poiana Brasov. Fericitii castigatori se vor putea bucura de o experienta de neuitat alaturi de pilotii Napoca Rally Academy. Pe langa pensiunea completa si accesul la SPA, acestia vor avea parte de un mini curs de pilotaj ce include driving pe circuit, simulator de derapaje si experienta de copilot in masinile de raliu NRA, iar cei mici vor avea parte de distractie pe circuitul special de karting. In plus, in cadrul loteriei publicitare mai sunt puse la bataie doua locuri la shakedown Transilvania Rally si patru biciclete KTM.
 
Si asta nu este tot, sute de premii oferite de catre partenerii centrului comercial, pot fi castigate pe loc prin intermediul sectiunii razuibile a taloanelor de participare.   

Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor marilor premii vor avea loc in data de 22 iunie 2015, ora 05.00 PM, in Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii, din incinta Polus Center. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *