In vizor

Locuitorii de pe strada Partizanilor, care au rămas fără locuri de parcare, își fac dreptate singuri: au înlăturat 8 arbori plantați de municipalitate

Clujenii care locuiesc pe strada Partizanilor din Dâmbul Rotund și care de 30 de ani își parcau mașinile în fața porților au rămas fără locuri de parcare după ce Primăria a decis să revitalizeze spațiul verde și să planteze arbori.

Decizia i-a nemulțumit profund pe cei care locuiesc în zonă și care susțin că cei mai mulți dintre ei nu au loc în curți pentru a-și parca mașinile. Clujenii au acuzat Primăria că i-a lăsat fără locuri de parcare și nu le-a oferit nimic în schimb. 

Citește mai mult despre acest subiect:

Primăria golește trotuarele și străzile din Dâmbul Rotund de mașini. Clujenii rămași fără locuri de parcare sunt nemulțumiți că nu li se oferă nicio alternativă

Iată însă că unii cetățeni de pe strada Partizanilor au decis să își facă dreptate singuri, astfel că 8 arbori dintre cei plantați de Primărie au dispărut.

„Pe strada Partizanilor am demarat lucrări de reamenajare a spațiului verde, dar am avut și un incident. Am făcut niște plantații pe strada Partizanilor și am rămas fără opt arbori de mari dimensiuni. Nu putem să pune poliția locală de pază la fiecare arbore. E arbore cu balot, are 3 metri, e foarte greu de scos. Avem poze de seara când au fost plantați și poze de a doua, a treia zi când au fost scoși. Nu a văzut nimeni nimic. Sunt făcute verificări”, a dezvăluit viceprimarul Tarcea. 

Decizia de plantare a acestor copaci i-a nemulțimit pe unii dintre clujeni, dar cu siguranță nimeni nu se aștepta ca arborii să dispară, mai ales că aceștia sunt mari și foarte greu de mutat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *