Vocea ta

Locuitorii de pe Calea Turzii, obligati sa traverseze neregulamentar

Locuitorii de pe Calea Turzii isi pun vietile in pericol, in incercarea de a ajunge pe cealalta parte a carosabilului, deoarece administratorul drumului a pus autoturismele pe primul loc si a uitat ca pietonii trebuie sa si poata traversa in siguranta.

Un clujean deja disperat de situatie trage un semnal de alarma.

„Pe Calea Turzii (Cluj-Napoca), zona in plina dezvoltare urbanistica (deja s-au construit 9 blocuri, in stanga, se contruiesct inca 9 in spatele OMV) pe o distanta de 2 km nu este nicio trecere de pietoni, desi este statie de autobuz („Centrul medical” ) , plus magazinul Leroy M., plus alte unitati economice si case particulare. Zilnic trec sute de persoane la marele risc, peste un drum cu o circulatie intensa. Intre ei multi pensionari, copii sau oameni cu bagaje. Nu cred ca nu s-ar putea infiinta o trecere de pietoni”, ne scrie Keresztes Laci.

Nu vrem sa facem supozitii, dar responsabilii cu infiintarea trecerilor de pietoni s-or fi gandind la sanatatea oamenilor… Mersul pe jos face piciorul frumos. Iar daca tot vrei sa traversezi regulamentar, de ce sa nu faci si vreun kilometru jumate pe jos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *