In vizor

Liviu Alexa: „Pentru binele lui U, renunț la orice idee de a prelua conducerea clubului. Dar tot voi lupta să îl dau jos pe Vasu. Există clujeni ce pot face lucruri mai bune ca el”

Scris de 675

Evenimentele din ultimele zile se precipită mai ales că jurnalistul Liviu Alexa, totodată și manager al secției de baschet feminin, a început o serie de dezvăluiri care clatină serios scaunul lui Ovidiu Vasu, șeful CS Universitatea. Este și motivul pentru care Alexa a revenit azi cu câteva precizări interesante pentru Ziar de Cluj:

„Sunt unul dintre puținii care am avut curaj, în ultimii zece ani, să pornească o campanie de curățare a clubului Universitatea, pe destinele căruia s-a înstăpânit acest director cu viziuni comuniste. Am spus, acum câteva zile, că pot oricând să prezint un proiect mai bun pentru U Cluj decât Vasu. Unii au considerat că locul lui Vasu e miza mea personală. Nu, miza mea sunt sportivii Universității și viitorul acestui club legendar. Ca să nu mai fie nicio stare de îndoială anunț că retrag orice intenție de a candida pentru postul lui Vasu, dar că nu voi înceta această luptă de a-l da jos și de a curăța Universitatea de managermentul lui nociv. În ultimele zile am primit semnale foarte bune, atât din interiorul clubului, cât și din mediul politic, de afaceri și universitar. Vasu a reușit „performanța” să se decupleze total de la mediul universitar, să-și antagonizeze fanii, să piardă încrederea mediului de afaceri, să își ostilizeze fanii și presa, să își bată joc de sportivi legendari ai Clujului. Oamenii puternici ai orașului care iubesc Universitatea m-au contactat și astfel am aflat că sunt cel puțin două-trei nume mult mai bune ca mine ce pot duce destinele Universității acolo unde trebuie. Pentru mine nu e nicio problemă atâta vreme cât Vasu se cărăbănește, Pot fi un soldat loial Universității, așa cum am fost și până acum, îmi doresc doar șansa să pot aduce bani pentru tot angrenajul U, căci Simbolul este cel care contează în fața sponsorilor. Mulți mi-au spus că e un demers dificil. Eu o să am răbdare. Că mă dă sau nu mă dă Vasu în judecată, că ne face mincinoși pe toți din orașul ăsta, eu nu mă voi opri din dezvăluiri, multă  vreme de acum înainte”, a declarat Liviu Alexa.ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 16 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 17 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 18 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 19 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 20 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 20 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 21 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 21 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 22 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 24 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE