In vizor

Liviu Alexa: „Pentru binele lui U, renunț la orice idee de a prelua conducerea clubului. Dar tot voi lupta să îl dau jos pe Vasu. Există clujeni ce pot face lucruri mai bune ca el”

Evenimentele din ultimele zile se precipită mai ales că jurnalistul Liviu Alexa, totodată și manager al secției de baschet feminin, a început o serie de dezvăluiri care clatină serios scaunul lui Ovidiu Vasu, șeful CS Universitatea. Este și motivul pentru care Alexa a revenit azi cu câteva precizări interesante pentru Ziar de Cluj:

„Sunt unul dintre puținii care am avut curaj, în ultimii zece ani, să pornească o campanie de curățare a clubului Universitatea, pe destinele căruia s-a înstăpânit acest director cu viziuni comuniste. Am spus, acum câteva zile, că pot oricând să prezint un proiect mai bun pentru U Cluj decât Vasu. Unii au considerat că locul lui Vasu e miza mea personală. Nu, miza mea sunt sportivii Universității și viitorul acestui club legendar. Ca să nu mai fie nicio stare de îndoială anunț că retrag orice intenție de a candida pentru postul lui Vasu, dar că nu voi înceta această luptă de a-l da jos și de a curăța Universitatea de managermentul lui nociv. În ultimele zile am primit semnale foarte bune, atât din interiorul clubului, cât și din mediul politic, de afaceri și universitar. Vasu a reușit „performanța” să se decupleze total de la mediul universitar, să-și antagonizeze fanii, să piardă încrederea mediului de afaceri, să își ostilizeze fanii și presa, să își bată joc de sportivi legendari ai Clujului. Oamenii puternici ai orașului care iubesc Universitatea m-au contactat și astfel am aflat că sunt cel puțin două-trei nume mult mai bune ca mine ce pot duce destinele Universității acolo unde trebuie. Pentru mine nu e nicio problemă atâta vreme cât Vasu se cărăbănește, Pot fi un soldat loial Universității, așa cum am fost și până acum, îmi doresc doar șansa să pot aduce bani pentru tot angrenajul U, căci Simbolul este cel care contează în fața sponsorilor. Mulți mi-au spus că e un demers dificil. Eu o să am răbdare. Că mă dă sau nu mă dă Vasu în judecată, că ne face mincinoși pe toți din orașul ăsta, eu nu mă voi opri din dezvăluiri, multă  vreme de acum înainte”, a declarat Liviu Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *