Din oras

Liviu Alexa il ajuta pe Emil Boc, primarul luat prin surprindere de zapada: "Ii donez utilajele necesare, ca vad ca e mereu nepregatit! Le-am luat de la finul meu, Andrei, i le dau gratis! Poate asa vom putea circula mai bine…"

Doua ore de zapada si Clujul a innebunit. Mii de masini blocate in trafic in toate cartierele.

Rosal si Brantner-Veres, firmele ce ar fi trebuit sa se ocupe de deszapezire? Nicaieri.

Oamenii lui Boc, marii directori ce ar fi trebuit sa fie pregatiti pentru tot ce e mai rau? Nicaieri. Emil Boc, primarul care stia inca de azi dimineata ca vine ninsoarea si ca trebuie sa isi faca temele? Nicaieri.

Aceasta bataie de joc era previzibila.

Emil Boc a pierdut de multa vreme orice control asupra firmelor Rosal si Brantner-Veres care il joaca tontoroiul pentru amintirile comune impartite mai ales in perioade electorale si care il fac pe Boc mut si incapabil sa fie primar ferm.

Liviu Alexa, tanarul de 36 de ani care va candida impotriva lui Emil Boc (de 12 ani pe functie) la alegerile din iunie 2016 din partea partidului clujenilor, Pentru Cluj, a decis sa ii dea o mana de ajutor primarului actual:

„Eram in Manastur la finutul meu caruia ii predau saptamanal ore de engleza. La un moment dat, am primit 3 telefoane, unul dupa altul, de la diversi cetateni ce aveau numarul meu si care m-au anuntat infuriati ca in oras pur si simplu nu se poate circula, ca Boc isi bate joc de oameni, ca nu e nicio masina de Rosal sau de Brantner pe traseu. Pe Racovita jale, in Marasti jale, in Centru jale. 

Dornic sa ii dau domnului primar o mana de ajutor, fiindca am vazut ca nu are utilaje sa intervina in ditamai cel mai bogat oras din Romania, Clujul, am ochit in camera finutului meu, Andrei, cateva utilaje de deszapezire si l-am rugat fierbinte sa accepte sa mi le dea pentru ca, la randul meu, sa le pot dona dimineata primarului.

Cu greu, dar ca un bun cetatean, Andrei, in varsta de 5 ani, a acceptat sa le doneze. Imediat dupa acceptul copilului, ne-am imbracat de iarna si am iesit la deszapezit pe strada Ion Mester, unde am terminat totul dupa nici 20 de minute. Sper ca a ajutat Primaria, ca a mai despovarat administratia de o sarcina”, a declarat ironic Liviu Alexa care, intr-un ton serios, a declarat mai apoi:

„Este incredibil cum sunt batjocoriti clujenii pe banii lor de catre Emil Boc! Cum este posibil sa patim asa ceva, sa ramanem blocati ca un sat de munte? Suntem Cluj-Napoca, domnule Boc, cel mai mare si mai bogat oras din Romania, dupa Bucuresti, daca nu va mai pasa de oras, plecati!” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *