Din oras

Liviu Alexa: “EU am reziliat contractul de reclama cu Berciu, fiindca m-a mintit despre Udrea zicand ca nu e in proiect. Eu nu iau bani de la penale”

Imobiliarul Stefan Berciu si-a publicat un articol publicitar in ziarul lui Lespuc, insinuand ca ar fi vorba despre reclama si ca el ar fi reziliat un contract de acest gen cu Ziar de Cluj si NCN, iar Liviu Alexa a scris anchetele ca sa se razbune. Adevarul este fix pe dos.

”Hoitarul Lespuc a primit 100 de euro ca sa scrie ca as fi cerut eu nu stiu ce oferta de publicitate la Berciu. Si Lespuc trebuie sa traiasca, doar ca e ca la Radio Erevan: EU am reziliat contractul, dupa ce Berciu Stefan in repetate randuri m-a mintit ca Elena Udrea nu e in proiect. Desi i-am spus ca daca e ea, nu vreau sa marketez proiectul. Iata si conversatia, daca vrea “dezvaluiri”: a se observa ca EU am trimis rezilierea.” – a declarat Liviu Alexa (sustinere publicata si pe pagina sa de Facebook).

CITEȘTE: EXCLUSIV / Dovada ca PENALA Elena Udrea sta in spatele proiectului imobiliar de 2 MILIARDE de euro de la Cluj-Napoca – Transilvania Smart City. Boc a marsat esential la legitimarea proiectului. CINE i-a dat imprumut penalei Udrea 20 de milioane de EURO?

CITEȘTE: Vrajeala de marketing a Elenei Udrea cu drone, telegondola, concierge si heliport la cartierul TSC pute la fel cu teapa TOWER. Cinism: Stefan Berciu a proiectat eoliene si paduri langa bordeiele amaratilor din Pata Rat! INTERVIU cu blabla-urile lui Berciu

”Sa intelegeti ceva: eu nu ling unde scuip. Bani de la Berciu a luat si IA toata presa locala. Nu doar eu. Eu insa m-am oprit si am reziliat contractul de reclama in momentul in care mi-am dat seama ca ma minte zicand ca UDREA nu e in proiect. Va zic eu ceva: Berciu si pe Lespuc l-a mintit ca Udrea nu e in proiect. Oricat e de bulangiu Lespuc, nu e low level. Asa a facut si Metz saracu’, a crezut ca ma face santajist, dar eu nu sunt. Sunt nebun, impulsiv, orice, dar nu santajist. Puteam sa stau si sa mai incasam bani de la Berciu. Dar m-a mintit. Eu nu iau bani de la janguyna de Udrea.” – declara Liviu Alexa.

Desi plateste toata presa locala, Berciu nu vrea sa ii apara reclama. Singurii onesti in acest moment, desi e greu de crezut, sunt cei de la Actual de Cluj, singurii care incaseaza bani, dar si pun reclama. E rar la ei, dar trebuie remarcat.

Reclama la Actual de Cluj a aparut exact la o zi dupa dezvaluirile din Ziar de Cluj.

CITEȘTE: Elena Udrea si Stefan Berciu MINT de ingheata Somesul. Ziar de Cluj are dovada ca heliportul TSC despre care Berciu zicea ca il doneaza la SMURD NU are aviz de la Autoritatea Aeronautica. Ce a zis Arafat cand l-am intrebat despre heliport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *