Justitie

LISTA neagra din DNA Oradea. Vezi unde poti depune plangeri penale impotriva acestora

Un mesaj cu lista angajatilor din DNA Oradea (procurori si ofiteri) circula in mediul online. Aparent, Serviciul Teritorial al DNA, din Oradea, va fi supus unui control general, in perioada 14 – 21 ianuarie 2019. 

„SESIZAȚI URGENT EVENTUALELE ILEGALITATI , ABUZURI ,  ATITUDINI CONTRARE CODULUI DEONTOLOGIC ALE PERSOANELOR DIN CADRUL DNA ORADEA

Daca aveti cunostinta despre eventuale incalcari ale legii sau despre orice abuz sau atitudine contrara deontologiei profesionale comise de catre vreun procuror sau ofiter de politie judiciara din cadrul DNA Oradea in ultimii 8 ani de zile puteti sa faceti sesizari sau plangeri penale .

Prezenta postare vine după indemnul public in acest sens lansat de procurorul MAN CIPRIAN din cadrul DNA Oradea ( 9 ianuarie 2019 la iesirea din Parchetul General ) , dar si a procurorului sef DNA Oradea FELICIA POPOVICI ( 11 ianuarie 2019 la B1 TV ).

Cine sunt procurori ai DNA Oradea in ultimii 8 ani :

MAN CIPRIAN, MUNTEAN ADRIAN, POPOVICI FELICIA, ARDELEAN CRISTIAN, RUS LUCIAN, PANTEA CLAUDIU, DAN CHIRCULESCU

Cine sunt ofițeri ai DNA Oradea in ultimii 8 ani :

SURDUCAN TRAIAN, ILE MARIUS, SUGAC LUMINITA, POPOVICI ALEXANDRU, ISTOC MARIUS, DAN GAL, LUCACIU COSMIN, MARC VASILE, URDA MIHAI „, se arata in mesajul respectiv. 

 

Cel care a compus textul, a pus la indemana tuturor si adresele a trei institutii abilitate sa ii ancheteze pe cei de la DNA Oradea. Din nefericire, despre doua dintre acestea (CSM si Inspectia Judiciara) se stie ca au avut plangeri, impotriva celor de la DNA Oradea, pe care le-au clasat de fiecare data. 

Plangerile penale si sesizarile se pot face la :

DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE – Structura centrala
Bucuresti , str. Stirbei Voda nr. 79-81 , cod 010106
Telefon : 021.312.14.97
Fax : 021.314.19.11
Program de audiente : luni-vineri orele 10-15
procuror sef directie : NISTOR CALIN

PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE – Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie
B-dul Libertatii nr. 12 , sector 5 – Bucuresti
Cod postal : 050706
Telefon : 021/319.38.33  ;  021/319.38.56
Fax : 021/319.38.61
e-mail : sesizare@mpublic.ro

INSPECTIA JUDICIARA
Bucuresti , Bulevardul Regina Elisabeta , nr. 40 , sector 5 , 
E-mail : registratura@inspectiajudiciara.ro
Tel : 021.322.62.48. ;  021.322.62.49
Fax : 021.322.62.40

UPDATE: Că nu mai este de glumă cu astfel de abuzuri, o demonstrează și faptul că procurorii și polițiștii de la DNA Ploiești sunt acuzaţi de procuroarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) din cadrul parchetului general (PG), Adina Florea, că „au acţionat, în mod coordonat, în scopul comiterii infracţiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, influenţarea declaraţiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual şi uz de fals, în dauna mai multor persoane cărora le-au atribuit calitatea de subiecţi procesuali principali cu încălcarea drepturilor şi libertăţilor acestora, au dispus şi au propus luarea măsurilor preventive privative de libertate, au dispus trimiterea în judecată a acestora, cunoscând că sunt nevinovate, au indus în eroare organele judiciare prin ticluirea şi producerea de probe nereale, inclusiv prin contrafacerea unor înscrisuri”, după cum se arată în procesul verbal (PV) de aducere la cunoștință a acuzației de constituire de grup infracțional organizat, consultat de G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *