In vizor

Lista liceelor din Cluj care mai au locuri pentru elevii nerepartizați

Elevii clujeni absolvenți ai clasei a VIII-a care nu au fost repartizați la liceu în prima etapă mai au încă o șansă, însă cei care ar fi vrut să urmeze un liceu teoretic vor trebui să se mulțumească doar cu liceele duale, profesionale sau vocaționale. 

Astfel, în învățământul dual au rămas locuri la pentru specializările vânzător, lucrător hotelier, vopsitor, zugrav, tamplar, electrician, mecanic, sudor, lăcătuș, tinichigiu, instalator, electronist. 

Citește și:

Ce se întâmplă cu elevii clujeni care nu au fost repartizați la liceu? Elevi cu medii mari ar putea ajunge la școli profesionale

În învățământul profesional au rămas locuri pentru specializările: ospătar, brutar, dulgher, lăcătuș, electromecanic, mecanic, tinichigiu. Pentru elevii din județ pot alege învățământul profesional liceele tehnologice din Turda, Dej sau Huedin.

De asemenea, au rămas locuri și în liceele cu profil vocațional, însă absolvenții trebuie să țină cont de faptul că pentru admiterea în aceste licee trebuie să susțină o probă de aptitudini.

Astfel, elevii care nu au fost repartizați în prima etapă pot opta pentru profilul sportiv, pentru teatru, muzică sau teologie.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *