Afacerea zilei

Lanțul de restaurante asiatice Noodle Pack a ajuns la 13 locații și o cifră de afaceri record față de anul de debut, 2015

Noodle Pack SRL Cluj-Napoca, deținut de Daniel Aurel Tișea și Samuel Hanuseac s-a dezvoltat rapid încă de acum patru ani, când au deschis primul restaurant în Baia-Mare. Conceptul gastronomic unic și exclusiv în România, noodle (tăiței) la pachet, o rețetă asiatică personalizată pentru gusturile europene, a prins foarte bine, așa că cei doi asociați au deschis locație după locație. Acum au ajuns la 13 restaurante în mai multe orașe din țară și au în plan extinderea pe plan internațional.

Noodle Pack SRL Cluj-Napoca, înființată în 2014, dar cu începerea propriu zisă a activității în 2015, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri record: aproape 6,9 milioane euro, cea mai mare de la înființare. Și anul 2018 a fost unul bun pentru compania clujeană, care a înregistrat o cifră de afaceri de peste 4,1 milioane euro.

Profitul net declarat în 2019 a fost de aproape 350.000 euro, mai mare decât în anul 2018 când a fost de aproape 238.000 euro.

Numărul de angajați a fost în creștere constantă de la înființare până anul trecut. Dacă în 2014, Noodle Pack avea zero angajați, în 2015 avea 15, iar în 2019 a ajuns la 200 de angajați.

Noodle Pack Cluj-Napoca este deținută de doi asociați: Daniel Aurel Tișea (50% din acțiuni) și Samuel Hanuseac (50% din acțiuni). Amândoi figurează și administratori ai firmei.

Ambii sunt asociați și la firma Noodle Pack Hungary SRL, alături de Radu Călin Lupaș (cofondator Salad Box), companie înființată în 2018. Cei doi proprietari ai Noodle Pack au înființat anul trecut și Noodle Pack Trademark, cu obiect de activitate leasing cu bunuri intangibile (exclusiv financiare) – mărci comerciale, entități brevetate, denumiri de branduri.

Inspirați de o mică afacere asiatică din Austria, cei doi asociați au pornit la drum în 2015, prin deschiderea primei locații în Baia-Mare. Conceptul gastronomic de noodle la pachet a fost o noutate pentru piața locală. După Baia-Mare au urmat două locații în Cluj-Napoca: pe Eroilor și în Iulius Mall. Pentru că afacerea a avut succes, în 2016 au deschis două locații în Timișoara, apoi Iași, Târgu Jiu și București. În 2017, au deschis o a treia locație în Cluj-Napoca, în Vivo.

În prezent, Noodle Pack are 13 locații în orașe importante din țară.

„Promovăm un restaurant cu specific internațional pentru a răspunde unei palete extinse de nevoi culinare. Ideea noastră s-a coagulat în jurul noodle-ului, pe care l-am adaptat unei varietăți de stiluri precum: asiatic, american, european și mediteranean. Conceptul gastronomic a derivat din bucătăria asiatică în care am infuzat un stil de viață modern, adaptându-ne, zi de zi, cerințelor contemporane. Utilizăm conceptul de bucătărie deschisă pentru a oferi o experiență inedită pentru client prin panoramă și gust. Acesta nu mai este un simplu consumator, ci și un spectator. Ne propunem să ne implicăm cât mai dinamic în modernitate”, scrie în prezentarea restaurantului, pe site-ul companiei.

sursa foto: boogit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *