De cartier

La Terenuri – La Sfârșit de iunie: Lucrările sunt «foarte frumoase» și în «plină desfășurare», apreciază autoritățile

Scris de 781

Partea plină a paharului sau partea goală a paharului. Paharul – unitatea de măsură adoptată de autoritățile locale. Mai nou, nesfârșitele șantiere nu mai sunt apreciate în termeni de calitate, ci aproape estetici: lucrări «foarte frumoase». Chiar și frumosul artificial este frumos câtă vreme sclipește a nou, altfel, într-un stil ardelenesc propriu, frumosul se degradează repede.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Va fi finalizată în luna iunie Baza Sportivă „La Terenuri”? Cum arată, în acest moment, „80% grad de realizare”

Întrebat în privința evoluției șantierului de la așa-numita bază sportivă La Terenuri, viceprimarul Dan Tarcea a apreciat ritmul ne-ardelenesc al lucrărilor – acum, chiar se lucrează.

Însă termenul final nu mai e iunie 2022, ci sfârșitul lunii iunie 2022. Poate chiar un început de iulie…

„La Parcul La Terenuri – lucrările sunt în plină desfășurare.

Până la sfârșitul lunii iunie lucrările vor fi gata.

Deja sunt peste 90% realizate.

Sunt foarte frumoase lucrările și ritmul arată foarte bine.

Va putea fi redată comunității la sfârșitul lui iunie”, a promis viceprimarul Dan Tarcea în cadrul intervenției radio-telefonice locale de marți.

Ziar de Cluj semnala că la baza sportivă La Terenuri din cartierul Mănăștur, investiție în valoare de 5,5 milioane euro, lucrările sunt în mare întârziere, iar noul termen înaintat de Primărie este (sfârșitul lunii) iunie 2022.

Lucrările de modernizare sunt executate de Ro Verde Landscaping, firma lui Ion Olteanu. Și modernizarea Parcului Ștefan cel Mare – unde lucrările au ajuns la 47% – este realizată de Garden Center Grup, care aparține aceluiași om de afaceri.

Două proiecte «verzi» se găsesc într-o comeptiție acerbă:

Parcul Ștefan cel Mare din centrul orașului și baza sportivă La Terenuri din cartierul Mănăștur – sunt 2 proiecte ce au același termen de finalizare: iunie 2022. 

CITEȘTE ȘI: À la Cluj – În decembrie anul trecut, modernizarea Parculului Operei era de 55%. În aprilie 2022, lucrările de reabilitare sunt de 47% + trei luni rămase până la termenul limită

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 3 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 6 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 6 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 10 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE