Justitie

La o săptămână de la evenimente, procurorii cer arestarea preventivă pentru bătăușii de la localul ”Sare-n Bucate”. Între timp, ”bombardierii” au cam dispărut

Bărbații care au lovit mai multe persoane, acum o săptămână, la restaurantul ”Sare-n Bucate” din zona Salinei Turda ar putea fi arestați preventiv.

  • Hotărârea va fi luată miercuri de către Judecătoria Turda, la propunerea Parchetului. Anchetatorii au stabilit că una dintre victime, Alexandru ”Șony” Bolboacă, va avea nevoie mai mult de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Vălean Sorin și Gherman Andrei, autorii scandalului, au fost căutați de ”mascați” în urmă cu câteva zile în mai multe locații din Turda, însă nu au fost găsiți, potrivit TurdaNews.

Deh, în urmă cu o săptămână, Ziar de Cluj punea o întrebare legitimă legată de caz: ”Intrebare pentru militianul Diacenco, etern sef al Politiei Turda: UNDE sunt bombardierii care au lovit o femeie in bataia de la restaurantul Sare-n Bucate?”

Întrebarea conține și răspunsul.

Camerele de supraveghere de la restaurantul „Sare-n Bucate” au surprins, la data de 1 februarie, seara, întreaga scenă. În filmare se poate observa încăierarea dintre bărbați după o dispută verbală. Unul dintre agresori a lovit-o pe femeia care administra localul, după ce aceasta a sărit în apărarea bărbatului care încasa pumni și picioare.