Politica

La nivel național, 7,68% alegători și-au exercitat dreptul de vot până la ora 11:00, cu 1% mai puțin decât în 2016

La această oră se înregistrează 7,68%, o prezență cu 1 punct procentual mai mică decât la alegerile parlamentare din 2016. Până la ora 11:00 au votat 1.398.562 persoane. La alegerile locale din 2020, la această oră se înregistra o prezență de 12,11%.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot la Şcoala „Sf. Ecaterina” din municipiul Huşi, că a votat pentru „o Românie normală”. 

 „Am votat pentru o Românie normală, pentru cei care pot face o Românie normală şi am votat pentru un viitor al copiilor noştri. Astăzi este o zi deosebită şi sper că la 30 de ani (de la Revoluţie – n.r.) toţi am înţeles că trebuie altceva. 30 de ani înseamnă o generaţie. Cred că trebuie să pregătim viitorul generaţiei copiilor noştri. Nu putem să-l pregătim cu mentalitatea cu care am mers până acum, nu putem pregăti cu cei care au condus până acum. Ne trebuie un Parlament puternic, ne trebuie un Guvern puternic, iar acest an a arătat că se poate. Am votat pentru o Românie normală”, a afirmat Nelu Tătaru, citat de agerpres.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminică în municipiul Caransebeş, el afirmând că a venit la vot pentru a contribui la dezvoltarea României şi pentru „o lume mai bună”.

„Am votat pentru dezvoltarea României, am votat pentru a apăra sănătatea şi siguranţa românilor. Am votat pentru o lume mai bună”, a declarat Marcel Vela, la ieşirea din secţia de votare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *