PubliNews

La mare! La soare! La Mamaia prin Alis Holidays

Zilele insorite din aceasta perioada le aduc romanilor dorul de vara, soare si baie in mare. Pana la concediul binemeritat din vara, acestia se pot bucura de pregatirea acestuia prin alegerea unei destinatii. Pentru cei care prefera Romania si litoralul nostru, Alis Holidays le pune la dispozitie atat cazare cat si transport in Mamaia la tarife pentru tot buzunarul.

Pentru acele persoane care doresc sa cunoasca altfel renumita statiune de la Marea Neagra, se poate afirma ca Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Fiind amenajata in 1906, la 5 km nord de orasul Constanta, pe o fasie de nisip scaldata la rasarit de valurile marii, iar la apus de apa dulce a lacului Siutghiol, Mamaia este cea mai veche statiune a litoralului romanesc. Aparitia Cazinoului, vilelor si resedintei de vara a regelui Ferdinand dupa 1916 a dus la o dezvoltare rapida a statiunii, Mamaia devenind cea mai modernizata destinatie romaneasca la Marea Neagra. 


Acum aceasta este una dintre cele mai atractive statiuni din sud-estul Europei, concurand cu succes chiar cu celebrele plaje de la Cannes si Saint Tropez.

Agentia de turism Alis Holidays aduce in prim plan pentru romanii care de abia asteapta soarele si plaja la Marea Neagra, sejururi de 5/7 nopti la tarife speciale. Ca si exemplu, pentru achizitionarea unui pachet de 7 nopti la Mamaia, Vila Coral 3* in perioada 10-18 iunie o persoana va plati 999 lei/loc in cam. dubla cu mic dejun inclus. Plecarile se vor face din Cluj Napoca cu autocarul.

Alis Holidays reprezinta una din cele mai active agentii de turism din Transilvania, facand parte din grupul Alis care detine o experienta de peste 10 ani in transportul de persoane. Agentia se axeaza pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi si circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. In plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul romanesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *